П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяМ'ясні тефтелі з капустою: ніжність і соковитість звичної страви вразять смак навіть...

М’ясні тефтелі з капустою: ніжність і соковитість звичної страви вразять смак навіть досвідчених гурманів

Этот материал также доступен на русском языке
М'ясо з овочами – класика кулінарного жанру. І особливо цінним і корисним є це поєднання, якщо використовується капуста.

Тефтелі з капустою

Сподіваємося, що цей рецепт стане вам у нагоді для різноманітності вашого раціону. А якщо до капусти додати ще гриби, або підкопчений чорнослив, то страва вийде особливо цікавою.

Інгредієнти

Свинина (яловичина, курятина, індичата) – 1 кг, капуста – 500 г, морква – 1-2 шт., цибуля – 2 шт., вода – 500 мл, сметана – 100 г, томатна паста – 70 г, борошно – 50 г, запашний перець – 6 шт., лавровий лист, сухі спеції, сіль – за смаком, олія для смаження.

Як готувати

  • М’ясо вимити і перемолоти на фарш, потім перемолоти на м’ясорубці капусту.

  • Фарш і капусту з’єднати, посолити, поперчити, додати спеції та перемішати.

  • Очищений лук порізати кубиком, моркву натерти на середній тертці.

  • У глибокій сковорідці обсмажити овочі, додати томатну пасту, лавровий лист, запашний перець та воду.

  • Вміст у сковороді перемішати і довести до кипіння.

  • Сметану з’єднати з борошном, додати у сковорідку і дати закипіти.

  • З м’ясної маси сформувати тефтелі, покласти у підливу.

  • Після закипання зробити невеликий вогонь, накрити кришкою і тушкувати до готовності 40 хвилин.

  • Готові тефтелі подати гарячими з будь-яким гарніром.

Попробуйте также:

Набагато смачніше за котлети: тефтелі за цим рецептом стануть улюбленою стравою на вашому столі

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні