Можливо, вам буде корисно:
Курячі серця, шлунки, печінка: як вибрати і що приготувати – 3 найсмачніші рецепти із субпродуктів.
Котлети із субпродуктів
Сьогодні ми приготуємо котлети із субпродуктів. Котлетки виходять дуже смачними та соковитими. Їх можна готувати також з курячих сердець, шлуночків та печінки, виходить смачно та ситно. Спробуйте!
Інгредієнти
Печінка – 600 грамів, фарш м’ясний – 400 грамів, цибуля – 1 штука, яйця – 2 штуки, манка – 3 столові ложки, сіль та перець – за смаком.
Приготування
- Печінку вимити, прибрати все зайве, порізати на шматочки, перебити в блендері.
- шматочки цибулі і подрібнити.
- Пересипати фарш із печінки у миску, додати яйця.
- Посолити, поперчити і перемішати.
- Додати манку і знову перемішати.
- Потім додати м’ясний фарш і перемішати.
- Смажити на середньому вогні до готовності.