Глазур готова. Відразу після приготування рівномірно нанесіть її на паску і залиште в прохолодному місці до повного застигання.
Але якщо ви раптом ще не встигли спекти паски, у нас є рецепт для тих, хто працює і немає часу – паска швидкого приготування.
Щоб оригінально пофарбувати яйця після того, як відварили їх, розтопіть віск звичайної свічки і за допомогою ватної палички намалюйте гарячим воском крапки на яйцях.
Далі занурте яйця в харчовий барвник з водою та оцтом – і в результаті вийдуть яйця в горошок.
Ми розповідали раніше, що можна спекти до свята – виберіть свій рецепт:
Але щоб паски ваші вдалися, перед тим як приступити до випічки, прочитайте про типові помилки господинь та рекомендації, як їх уникнути.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…