Глазур готова. Відразу після приготування рівномірно нанесіть її на паску і залиште в прохолодному місці до повного застигання.
Але якщо ви раптом ще не встигли спекти паски, у нас є рецепт для тих, хто працює і немає часу – паска швидкого приготування.
Щоб оригінально пофарбувати яйця після того, як відварили їх, розтопіть віск звичайної свічки і за допомогою ватної палички намалюйте гарячим воском крапки на яйцях.
Далі занурте яйця в харчовий барвник з водою та оцтом – і в результаті вийдуть яйця в горошок.
Ми розповідали раніше, що можна спекти до свята – виберіть свій рецепт:
Але щоб паски ваші вдалися, перед тим як приступити до випічки, прочитайте про типові помилки господинь та рекомендації, як їх уникнути.
Погода в середу мало відрізнятиметься від вівторка. Над Україною – область підвищеного атмосферного тиску, мінлива…
Астрономи фіксують підвищену активність магнітосфери: на Сонці продовжуються спалахи. Фахівці радять бути уважними літнім та…
Літо – пора кавунів та динь. Ці соковиті фрукти не тільки освіжають, а й приносять…
Власникам квартир та будинків в Україні нагадали: до 1 вересня необхідно розрахуватися із податками за…
Поки одні оновлюють айфони, інші вірні кнопковим «Нокіям». Але мобільні оператори, схоже, вирішили: інтернет потрібен…
Хочете порадувати себе ароматною випічкою, але без яєць та молока? Пісна галета з фруктами та…