Як приготувати глазур для паски?
- 10 г желатину залийте холодною водою на 10 хвилин, поки не набухне.
- Розігрійте його на водяній бані, постійно помішуючи, доки не розчиниться (не доводьте до кипіння).
- У мисці змішайте 200 г цукрової пудри з 50 мл води, 1 столовою ложкою лимонного соку, щіпкою ванілі і додайте розчинений желатин.
Глазур готова. Відразу після приготування рівномірно нанесіть її на паску і залиште в прохолодному місці до повного застигання.
Але якщо ви раптом ще не встигли спекти паски, у нас є рецепт для тих, хто працює і немає часу – паска швидкого приготування.
Як нестандартно пофарбувати яйця
Щоб оригінально пофарбувати яйця після того, як відварили їх, розтопіть віск звичайної свічки і за допомогою ватної палички намалюйте гарячим воском крапки на яйцях.
Далі занурте яйця в харчовий барвник з водою та оцтом – і в результаті вийдуть яйця в горошок.
Ми розповідали раніше, що можна спекти до свята – виберіть свій рецепт:
- Великодні крафіни з ніжним вершковим смаком перевернуть ваше уявлення про святкову випічку.
- Готуємо великоднє частування: печемо міні-паски у паперових стаканчиках.
- Готуємо смачно: салат «Великодній вінок» буде в центрі столу та смакових уподобань.
- Цей рецепт справжня знахідка: паска без вимішування тіста – виходить ще смачніше і повітряніше.
- Здобна, волога, м’яка і волокниста паска: усі гості будуть запитувати цей рецепт.
Але щоб паски ваші вдалися, перед тим як приступити до випічки, прочитайте про типові помилки господинь та рекомендації, як їх уникнути.