П’ятниця, 17 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачУ чому переваги придбання товарів у ортопедичному салоні?

У чому переваги придбання товарів у ортопедичному салоні?

Этот материал также доступен на русском языке
Підібрати потрібний товар не виникає праці, оскільки є широкий асортимент та детальні консультації наших фахівців.

У Києві налічується 4 відділення ортопедичних салонів. Каталог стаціонарних салонів постійно поповнюється, а водночас удосконалюється сервіс наших покупців.

У цілому нині, ортопедичні вироби часто вимагають індивідуального підбору, оскільки неправильно обраний виріб чи його модель створюватиме дискомфорт під час носіння, і навіть може посилити процес реабілітації.

У чому переваги придбання товарів в ортопедичному салоні?

Для отримання гарантії придбання якісних товарів варто це робити в спеціалізованих салонах. Так, звертаючись в ортосалон у Києві за покупкою ортопедичних виробів та медичних апаратів ви отримуєте такі переваги:

  • Детальну консультацію від співробітників компанії. Наші фахівці проходять навчання, завдяки чому добре знаються на всіх представлених позиціях товарів. При необхідності, допоможуть вам визначитися з вибором, розкажуть про переваги, характеристики та експлуатаційні особливості.
  • Великий асортимент товарів із кожної категорії. Нашими товарами можна укомплектувати практично будь-який медичний кабінет, тому що ми пропонуємо спеціалізовані меблі, обладнання та медичні інструменти.
  • Доступні та конкурентні ціни на товари. Товари з кожної категорії періодично потрапляють під акцію, що дає змогу придбати товари за ще більш вигідними цінами.
  • Отримання сертифікованої продукції. Товари із салону мають усі необхідні сертифікати якості, що говорить про безпеку використання та довговічність товарів.
  • Можливість проведення діагностики стопи. Зайшовши в будь-яке стаціонарне відділення нашого салону або в будь-якому іншому місті, ви можете пройти безкоштовну діагностику стопи на плантоскопі. За результатами отриманої діагностики вам будуть запропоновані ортопедичні устілки, взуття або інші товари для мінімізації напруги під час ходьби, а також для лікування хвороб стоп, якщо є.

До перерахованих вище переваг можна додати виготовлення ортопедичних устілок під замовлення. Так, звернувшись до салону, ви можете замовити індивідуальні устілки за методом термомоделювання та методом CAD/CAM. Такі устілки будуть використовуватися для корекції плоскостопості, вальгусної або варусної деформації, для мінімізації хворобливих відчуттів при пересуванні, а також для лікування хвороб пов’язаних з опорно-руховим апаратом. На виготовлення устілок потрібно близько півгодини часу, якщо ви вибираєте устілки за методом термомоделювання і до 7 днів за методом CAD/CAM.

Що можна купити в ортосалоні

Як ми вже сказали, асортимент товарів у нашому салоні просто величезний, є низка категорій для лікування опорно-рухового апарату та оздоровлення всього організму загалом. Ось товари, які можна знайти у нас:

  • Бандажі, ортопедичні корсети для полегшення травм або лікування захворювань опорно-рухового апарату.
  • Ортопедичне взуття, устілки, супінатори. Є для жінок і чоловіків також є варіанти дитячого взуття з ортопедичними устілками.
  • Ортопедичні подушки для сну та робочого крісла.
  • Компресійний, антиварикозний трикотаж з різним ступенем фіксації.
  • Кошти для підтримки здоров’я та краси. У цій категорії знайдете ряд масажерів та масажних ванн, аксесуарів для занять спортом, апарати Дарсонваль.
  • Все необхідне для людей з обмеженими можливостями пересування. У нас є коляски для інвалідів, ходунки для реабілітації, милиці та тростини.

Цінова політика ортосалону орієнтована на всі групи населення, можна знайти варіанти як бюджетні, так і дорожчі. Якщо залишилися питання, загляньте в будь-яке відділення нашого ортопедичного салону Києва і наші фахівці дадуть відповіді на запитання, що цікавлять.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні