Салат «Великодній вінок»
Інгредієнти
Варена ковбаса або відварена куряча грудинка – 200 грамів, сир твердий – 70 грамів, свіжий огірок – 1 штука, курячі яйця – 3 штуки, картопля – 2 штуки, майонез – 2 столові ложки, сіль – щіпка, редька – для прикраси, зелень – за смаком.
Приготування
- Картоплю зварити разом із шкіркою, остудити і почистити.
- Свіжий огірок, картоплю і ковбасу або м’ясо нарізати дрібними кубиками.
- Додати натертий на великій тертці сир.
- Заправити салат майонезом будь-якої жирності, спеціями і змішати.
- У центр блюда покласти склянку або чарку з невеликим діаметром.
- Викласти навколо неї по колу салат і розрівняти ложкою.
- Курячі яйця розділити на білки та жовтки, натерти їх на дрібній тертці.
- Більшу частину салату викласти тертим білком, утрамбувати
- Верхівку салату прикрасити подрібненим жовтком.
- Прибрати чарку.
- Страву прикрасити квітами, вирізаними з редьки, і свіжою зеленню.