П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачно: салат «Великодній вінок» буде в центрі столу та смакових уподобань

Готуємо смачно: салат «Великодній вінок» буде в центрі столу та смакових уподобань

Этот материал также доступен на русском языке
Святковий стіл завжди є випробуванням та радістю для господині: частування має бути смачним, оригінальним, вражати незвичайністю та красою. Тому наш рецепт – у подарунок тим, хто постійно експериментує.

Салат «Великодній вінок»

Інгредієнти

Варена ковбаса або відварена куряча грудинка – 200 грамів, сир твердий – 70 грамів, свіжий огірок – 1 штука, курячі яйця – 3 штуки, картопля – 2 штуки, майонез – 2 столові ложки, сіль – щіпка, редька – для прикраси, зелень – за смаком.

Приготування

  • Картоплю зварити разом із шкіркою, остудити і почистити.
  • Свіжий огірок, картоплю і ковбасу або м’ясо нарізати дрібними кубиками.
  • Додати натертий на великій тертці сир.
  • Заправити салат майонезом будь-якої жирності, спеціями і змішати.
  • У центр блюда покласти склянку або чарку з невеликим діаметром.
  • Викласти навколо неї по колу салат і розрівняти ложкою.
  • Курячі яйця розділити на білки та жовтки, натерти їх на дрібній тертці.
  • Більшу частину салату викласти тертим білком, утрамбувати
  • Верхівку салату прикрасити подрібненим жовтком.
  • Прибрати чарку.
  • Страву прикрасити квітами, вирізаними з редьки, і свіжою зеленню.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні