No menu items!
Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачШолом для мотоцикла – must have елемент мотоекіпіровки

Шолом для мотоцикла – must have елемент мотоекіпіровки

Деякі елементи, які позиціонуються як мотоамуніція можна купувати, а можна відмовитися від їх придбання. Тоді як цей предмет мотоекіпіровки є обов’язковим. Його відсутність – гарантія штрафу.

Але мотоциклісти одягають його ні тому, що бояться штрафу, а тому, що розуміють, що саме шолом здатен захистити їх від травм і зберегти не тільки здоров’я, але і життя.

До речі, шолом для мотоцикла є обов’язковим не тільки для керманича залізного двоколісного коня. Ні, шолом має бути одягнений і на голові пасажира. Не дивно, що виробники шоломів пропонують безліч моделей, що дозволяє підібрати мотошолом не тільки чоловікові, а і жінці (а пані все частіше сідають за кермо мотоцикла), і навіть дитині (бо їх все частіше беруть з собою у подорожі в якості пасажирів). Інтернет-магазин МотоСтиль дає можливість підібрати мотошолом і підходящий по розміру, і по виду, і за ціною. Так існують різні види мотошоломів і підбирають їх залежно від призначення, а точніше від умов експлуатації.

Які існують варіанти мотошоломів

Відвідавши каталог інтернет магазину, Ви будете здивовані кількістю запропонованих варіацій. Адже мотошоломи можуть бути відкритими і закритими, для катання по місту чи для участі в перегонах. Отже, якщо ви мотоцикліст-початківець, сміливо обирайте відкритий шолом, якого буде достатньо для катання на невеликій швидкості по місту. Але крім того що цей мотошолом не гарантує безпеку на високому рівні, він ще і не дуже підходить для катання в холоду пору року. Хоча, якщо ви тільки починаєте кататися на мотоциклі, навряд чи ризикнете це робити взимку.

Для досвідчених мотоциклістів створені моделі Інтеграл та Модулятор. Відрізняються вони тим, що Модулятор має відкидний елемент на підборідді. Це дозволяє пити каву або перекусити без необхідності знімати шолом. Тоді як Інтеграл не має жодного відкидного елементу а це значить, що саме цей шолом здатний забезпечити безпеку на самому високому рівні. Причому він захистить і голову, і обличчі, і навіть шию мотоцикліста. Такий шолом ідеально підійде для далеких подорожей і катання на швидкості по трасі.

Окремо існують моделі мотошоломів призначені для участі в перегонах. Кросовий шолом відкритий, але його форма адаптована так щоб забезпечити захист голови мотоцикліста і при цьому не заважати йому набирати швидкість. Правда більшість мотошоломів не мають візора, тобто спеціального елементу, який захищає від пилу і бруду очі. Та розв’язати цю проблему дозволяють спеціальні мотоокуляри.

Мотошоломи представлені у різних цінових сегментах. Крім того вони відрізняються за:

  • Розмірами;
  • Видами;
  • Формами;
  • Дизайнами;
  • Матеріалами.

І консультанти MotoStyle допоможуть Вам підібрати кращі моделі, які точно підійдуть саме вам, з урахуванням вашого досвіду і стилю їзди.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні