А ми, своєю чергою, пропонуємо урізноманітнити ваше святкове меню оригінальними рецептами:
А ще ми розповідаємо, як своєрідно та по-новому можна прикрасити святкову випічку та крашанки.
Маршмелоу (нагадує зефір) – 100 грамів, лимонний сік – 2 столові ложки, вершкове масло – 1 столова ложка, цукрова пудра – 100 грамів.
Маршмелоу викласти в каструлю, додати 1 столову ложку лимонного соку і вершкове масло. Поставити на водяну баню на помірному вогні. Весь час помішувати, доки маса не стане однорідною. Зняти суміш з вогню, додати решту лимонного соку, цукрову пудру і перемішати. Нанесіть глазур на паски і дайте їй застигнути протягом кількох годин.
Чорний шоколад – 100 грамів, олія – 1 столова ложка.
Шоколад розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Ретельно перемішати шоколад з маслом. Поки глазур ще гаряча, покрити нею паски. Шоколадна маса застигне буквально за півгодини.
Сухе молоко – 4 столові ложки, згущене молоко – 6 столових ложок, сік лимона – 2 чайні ложки.
Змішати сухе молоко, згущене молоко і лимонний сік до однорідної консистенції. Маса має бути досить густою. Змастити глазур’ю паски. Вона застигає за кілька годин. Краще залишити її підсихати всю ніч.
Мешканці одного з українських міст отримали платіжки за вивезення побутових відходів із додатковою графою. Яку…
В одній з областей України збирають дані на виплати багатосекторної допомоги. Як подати заявку, щоб…
Що доросліша людина, то більше подій минулого вона може переосмислити. Про що шкодують українські пенсіонери…
Благодійна організація допомагає жителям України, які опинилися в скрутному становищі через війну. Допомога надається у…
17 травня в Україні відзначають Всесвітній день електрозв'язку та інформаційного суспільства. Православні вшановують пам'ять апостола…
Зазвичай на приготування салату потрібно витратити достатню кількість часу та фінансів. Але сьогодні пропонуємо вам…