Капустяні котлети без яєць приготувати не проблема, навіть якщо у вас немає унікальних кулінарних здібностей. М’який смак і легка пряна нотка, напевно, допоможуть зробити ці чудові котлети з капусти однією з ваших улюблених овочевих страв.
капуста — 1 кг, цибуля — 1 шт., манка — 0,5 склянки, борошно — 0,5 склянки, часник — 2 зубчики, зелень, олія, панірувальні сухарі та спеції за смаком.
З капусти вирізати качан, розрізати її на 4 частини і проварити в підсоленій воді 8-10 хвилин.
Відкинути капусту на друшляк, пропустити через м’ясорубку і віджати воду.
На дрібній тертці натерти цибулю і пропустити часник через прес, дрібно нарізати зелень.
До капусти додати цибулю, часник і зелень, посолити і приправити спеціями.
Додати манну крупу, добре перемішати, потім борошно – ретельно перемішати.
Сформувати з маси котлети і обваляти їх у панірувальних сухарях.
Котлети смажити на олії до золотистої скоринки.
Десятки років на шкідливому виробництві та проблеми зі здоров’ям не гарантують додаткових соціальних бонусів. Як…
Ви сплачували внески з усієї зарплати, але отримаєте пенсію, розраховану лише з частини доходу. Як…
Правильний та своєчасний збір моркви безпосередньо впливає на її смак, соковитість та термін зберігання. Якщо…
Торт «Три склянки» - це справжня знахідка для тих, хто любить прості та смачні домашні…
Учасники бойових дій та особи, прирівняні до них, мають право на першочергове безоплатне отримання земельних…
Українці, які користуються газом, вже почали отримувати нові платіжки. Сумма до сплати може коливатися від…