Капустяні котлети без яєць приготувати не проблема, навіть якщо у вас немає унікальних кулінарних здібностей. М’який смак і легка пряна нотка, напевно, допоможуть зробити ці чудові котлети з капусти однією з ваших улюблених овочевих страв.
капуста — 1 кг, цибуля — 1 шт., манка — 0,5 склянки, борошно — 0,5 склянки, часник — 2 зубчики, зелень, олія, панірувальні сухарі та спеції за смаком.
З капусти вирізати качан, розрізати її на 4 частини і проварити в підсоленій воді 8-10 хвилин.
Відкинути капусту на друшляк, пропустити через м’ясорубку і віджати воду.
На дрібній тертці натерти цибулю і пропустити часник через прес, дрібно нарізати зелень.
До капусти додати цибулю, часник і зелень, посолити і приправити спеціями.
Додати манну крупу, добре перемішати, потім борошно – ретельно перемішати.
Сформувати з маси котлети і обваляти їх у панірувальних сухарях.
Котлети смажити на олії до золотистої скоринки.
Окремі моделі прогнозування погоди обіцяють рекордне похолодання вже незабаром. Синоптики розповіли, чого насправді чекати українцям.
В Україні продовжують діяти графіки відключення електроенергії. Розповідаємо, як швидко знайти інформацію про те, коли…
Незабаром завершується встановлений дедлайн для оцифрування трудових книжок. Чи загрожує у разі відмови від процедури…
Капуста — один із головних овочів зимового раціону, але часто вже за кілька тижнів після…
Якщо ви мрієте приготувати рибу, яка за смаком не поступається червоній, але при цьому не…
Цукровий діабет все частіше називають "тихою епідемією XXI століття" - і це не перебільшення. Хвороба…