Капустяні котлети без яєць приготувати не проблема, навіть якщо у вас немає унікальних кулінарних здібностей. М’який смак і легка пряна нотка, напевно, допоможуть зробити ці чудові котлети з капусти однією з ваших улюблених овочевих страв.
капуста — 1 кг, цибуля — 1 шт., манка — 0,5 склянки, борошно — 0,5 склянки, часник — 2 зубчики, зелень, олія, панірувальні сухарі та спеції за смаком.
З капусти вирізати качан, розрізати її на 4 частини і проварити в підсоленій воді 8-10 хвилин.
Відкинути капусту на друшляк, пропустити через м’ясорубку і віджати воду.
На дрібній тертці натерти цибулю і пропустити часник через прес, дрібно нарізати зелень.
До капусти додати цибулю, часник і зелень, посолити і приправити спеціями.
Додати манну крупу, добре перемішати, потім борошно – ретельно перемішати.
Сформувати з маси котлети і обваляти їх у панірувальних сухарях.
Котлети смажити на олії до золотистої скоринки.
Юристи розповіли, що відбувається зі спадщиною у разі відмови спадкоємців. Строки, винятки та роль територіальних…
Хочете урізноманітнити своє звичне меню? Приготуйте незвичну страву зі звичних інгредієнтів.
Розмноження винограду кореневими живцями дозволяє одразу висаджувати їх на постійне місце, уникаючи трудомісткої шкілки.
Клієнти одного з найпопулярніших банків країни ризикують залишитися без грошей у жовтні. У кого їх…
Який вид палива вигідніший для українців цієї зими? Експерти дали оцінку.
Частина українців вже завтра платитиме за електроенергію за пільговими тарифами. Розповідаємо, як зміняться платіжки за…