Капустяні котлети без яєць приготувати не проблема, навіть якщо у вас немає унікальних кулінарних здібностей. М’який смак і легка пряна нотка, напевно, допоможуть зробити ці чудові котлети з капусти однією з ваших улюблених овочевих страв.
капуста — 1 кг, цибуля — 1 шт., манка — 0,5 склянки, борошно — 0,5 склянки, часник — 2 зубчики, зелень, олія, панірувальні сухарі та спеції за смаком.
З капусти вирізати качан, розрізати її на 4 частини і проварити в підсоленій воді 8-10 хвилин.
Відкинути капусту на друшляк, пропустити через м’ясорубку і віджати воду.
На дрібній тертці натерти цибулю і пропустити часник через прес, дрібно нарізати зелень.
До капусти додати цибулю, часник і зелень, посолити і приправити спеціями.
Додати манну крупу, добре перемішати, потім борошно – ретельно перемішати.
Сформувати з маси котлети і обваляти їх у панірувальних сухарях.
Котлети смажити на олії до золотистої скоринки.
Почувши слово "фой", багато хто навіть не здогадається, про що мова. І дарма, адже ця…
Чорнобривці - це не просто декоративна рослина, яка прикрашає грядки своїми яскравими суцвіттями, вони ще…
1 квітня в Україні очікується дощ у центральних, північних, місцями у західних областях та на…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
З віком у більшості людей волосся втрачає свій природний колір, стаючи сивим. І багато хто…
З переходом Православної церкви України (ПЦУ) та Української греко-католицької церкви (УГКЦ) на новоюліанський календар деякі…