Капустяні котлети без яєць приготувати не проблема, навіть якщо у вас немає унікальних кулінарних здібностей. М’який смак і легка пряна нотка, напевно, допоможуть зробити ці чудові котлети з капусти однією з ваших улюблених овочевих страв.
капуста — 1 кг, цибуля — 1 шт., манка — 0,5 склянки, борошно — 0,5 склянки, часник — 2 зубчики, зелень, олія, панірувальні сухарі та спеції за смаком.
З капусти вирізати качан, розрізати її на 4 частини і проварити в підсоленій воді 8-10 хвилин.
Відкинути капусту на друшляк, пропустити через м’ясорубку і віджати воду.
На дрібній тертці натерти цибулю і пропустити часник через прес, дрібно нарізати зелень.
До капусти додати цибулю, часник і зелень, посолити і приправити спеціями.
Додати манну крупу, добре перемішати, потім борошно – ретельно перемішати.
Сформувати з маси котлети і обваляти їх у панірувальних сухарях.
Котлети смажити на олії до золотистої скоринки.
Колись це був справжній делікатес — солодке шоколадне масло. Знайти його часто було складно. Але…
В Україні готують нововведення, які стосуватимуться паспортів. Що саме хочуть змінити та кого це стосуватиметься.
Частина українців можуть отримати грошову допомогу з бюджету за переїзд з небезпечних територій. Розповідаємо деталі.
Червень завершився без обіцяної реформи, але з новими рішеннями уряду, які вплинуть на мільйони пенсіонерів.
З липня в Україні зросли тарифи на газ. Розповідаємо, чи це вплине на платіжки.
Уряд планує підвищити розмір мінімальної пенсії в Україні. Розповідаємо, на скільки саме.