Пісні котлети з капустою
Капустяні котлети без яєць приготувати не проблема, навіть якщо у вас немає унікальних кулінарних здібностей. М’який смак і легка пряна нотка, напевно, допоможуть зробити ці чудові котлети з капусти однією з ваших улюблених овочевих страв.
Інгредієнти:
капуста — 1 кг, цибуля — 1 шт., манка — 0,5 склянки, борошно — 0,5 склянки, часник — 2 зубчики, зелень, олія, панірувальні сухарі та спеції за смаком.
Як готувати
-
З капусти вирізати качан, розрізати її на 4 частини і проварити в підсоленій воді 8-10 хвилин.
-
Відкинути капусту на друшляк, пропустити через м’ясорубку і віджати воду.
-
На дрібній тертці натерти цибулю і пропустити часник через прес, дрібно нарізати зелень.
-
До капусти додати цибулю, часник і зелень, посолити і приправити спеціями.
-
Додати манну крупу, добре перемішати, потім борошно – ретельно перемішати.
-
Сформувати з маси котлети і обваляти їх у панірувальних сухарях.
-
Котлети смажити на олії до золотистої скоринки.