П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяПісне меню: овочеві котлети з капустою виходять дуже ніжними та смачними

Пісне меню: овочеві котлети з капустою виходять дуже ніжними та смачними

Этот материал также доступен на русском языке
Рецепт дуже простий та доступний. Капустяні котлети за цим рецептом виходять надзвичайно пишними та неймовірно смачними.

Пісні котлети з капустою

Капустяні котлети без яєць приготувати не проблема, навіть якщо у вас немає унікальних кулінарних здібностей.  М’який смак і легка пряна нотка, напевно, допоможуть зробити ці чудові котлети з капусти однією з ваших улюблених овочевих страв.

Інгредієнти:

капуста — 1 кг, цибуля — 1 шт., манка — 0,5 склянки, борошно — 0,5 склянки, часник — 2 зубчики, зелень, олія, панірувальні сухарі та спеції за смаком.

Як готувати

  • З капусти вирізати качан, розрізати її на 4 частини і проварити в підсоленій воді 8-10 хвилин.

  • Відкинути капусту на друшляк, пропустити через м’ясорубку і віджати воду.

  • На дрібній тертці натерти цибулю і пропустити часник через прес, дрібно нарізати зелень.

  • До капусти додати цибулю, часник і зелень, посолити і приправити спеціями.

  • Додати манну крупу, добре перемішати, потім борошно – ретельно перемішати.

  • Сформувати з маси котлети і обваляти їх у панірувальних сухарях.

  • Котлети смажити на олії до золотистої скоринки.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні