Головна святкова страва на великодньому столі – це випічка. Ми зібрали оригінальні рецепти солодких і солоних пасок, а також незвичайні ідеї великодньої глазурі. Слідкуйте за нашими публікаціями.
Жирний сир – 500 грамів, цукор або цукрова пудра – 80-90 грамів, вершкове масло – 90 грамів, жирні вершки (з жирністю не менше 30%) – 80 грамів, темний шоколад – 60 грамів, арахіс – 70-80 грамів, карамель або варене згущене молоко – 80 грамів.
Форму для паски застелити марлею і поставити у глибоку миску.
Арахіс змішати з карамеллю або згущеним молоком.
Акуратно вийняти паску з форми і марлі, перевернути десерт на блюдо і прикрасити арахісовою глазур’ю.
Піжама – домашній одяг для сну та відпочинку, який характеризується комфортом носіння та м'якістю тканини.…
Після переходу на новоюліанський календар дата Дня святого Миколая змінилася. Православна церква України з минулого…
Чи буде в суботу тепло, чи готуватись до дощів і снігу? Що кажуть синоптики.
Чи буде геомагнітна активність підвищена цього вікенду? Які прогнози роблять експерти?
Подбайте, щоб виноград легко переніс зиму і порадував вас хорошим урожаєм наступного року.
Дуже смачний десерт за рекордно короткий час – ви будете у захваті від цього рецепту.