Головна святкова страва на великодньому столі – це випічка. Ми зібрали оригінальні рецепти солодких і солоних пасок, а також незвичайні ідеї великодньої глазурі. Слідкуйте за нашими публікаціями.
Жирний сир – 500 грамів, цукор або цукрова пудра – 80-90 грамів, вершкове масло – 90 грамів, жирні вершки (з жирністю не менше 30%) – 80 грамів, темний шоколад – 60 грамів, арахіс – 70-80 грамів, карамель або варене згущене молоко – 80 грамів.
Форму для паски застелити марлею і поставити у глибоку миску.
Арахіс змішати з карамеллю або згущеним молоком.
Акуратно вийняти паску з форми і марлі, перевернути десерт на блюдо і прикрасити арахісовою глазур’ю.
Клієнти “Ощадбанку” скаржаться на блокування пенсійних карток. У фінустанові розкрили ключові причини таких випадків і…
“Київстар” піднімає ціни. Що зміниться для абонентів 60+ у наступному місяці?
Корупційний скандал навколо “Енергоатому” привів до політичної кризи в Україні. Депутати владної коаліції вимагають повного…
Червона нитка давно стала популярним аксесуаром, який носять на зап’ясті діти й дорослі. Комусь вона…
Проїзд безплатно чи за тарифом? Як зміняться “транспортні” пільги для літніх людей в наступному місяці?
66-річний Степан Гіга на піку популярності скасовує концерти. Попри те, що його пісні вірусно розлітаються…