Головна святкова страва на великодньому столі – це випічка. Ми зібрали оригінальні рецепти солодких і солоних пасок, а також незвичайні ідеї великодньої глазурі. Слідкуйте за нашими публікаціями.
Жирний сир – 500 грамів, цукор або цукрова пудра – 80-90 грамів, вершкове масло – 90 грамів, жирні вершки (з жирністю не менше 30%) – 80 грамів, темний шоколад – 60 грамів, арахіс – 70-80 грамів, карамель або варене згущене молоко – 80 грамів.
Форму для паски застелити марлею і поставити у глибоку миску.
Арахіс змішати з карамеллю або згущеним молоком.
Акуратно вийняти паску з форми і марлі, перевернути десерт на блюдо і прикрасити арахісовою глазур’ю.
Пенсійний фонд попередив: частина українських пенсіонерів ризикує залишитися без грошей уже з 2026 року. Що…
Огірки чи кабачки? Дієтологи зважили користь обох літніх овочів і розповіли, чим вони відрізняються.
Коли приходить час оформляти пенсію, роки навчання у виші можуть відіграти значну роль. У певних…
Погода в середу мало відрізнятиметься від вівторка. Над Україною – область підвищеного атмосферного тиску, мінлива…
Астрономи фіксують підвищену активність магнітосфери: на Сонці продовжуються спалахи. Фахівці радять бути уважними літнім та…
Літо – пора кавунів та динь. Ці соковиті фрукти не тільки освіжають, а й приносять…