Головна святкова страва на великодньому столі – це випічка. Ми зібрали оригінальні рецепти солодких і солоних пасок, а також незвичайні ідеї великодньої глазурі. Слідкуйте за нашими публікаціями.
Жирний сир – 500 грамів, цукор або цукрова пудра – 80-90 грамів, вершкове масло – 90 грамів, жирні вершки (з жирністю не менше 30%) – 80 грамів, темний шоколад – 60 грамів, арахіс – 70-80 грамів, карамель або варене згущене молоко – 80 грамів.
Форму для паски застелити марлею і поставити у глибоку миску.
Арахіс змішати з карамеллю або згущеним молоком.
Акуратно вийняти паску з форми і марлі, перевернути десерт на блюдо і прикрасити арахісовою глазур’ю.
В Ощадбанку нагадали, що при розрахунках через касу клієнтам необхідно враховувати як комісії, так і…
Данило Гетьманцев заявив, що індексація не покриває інфляцію та посилює соціальну несправедливість.
Міністерство юстиції України нагадує: якщо ви придбали нерухомість до цього року, зареєструйте своє право у…
У проєкті Держбюджету на 2026 рік нарешті переглянули розмір прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати,…
Поки сім'я у вихідні ще ніжиться в ліжку, можна приготувати швидкий і незвичайний сніданок. Любите…
4 жовтня газеті «На пенсії» 20 років. За цей час вона стала надійним другом і…