Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємося до Великодня з незвичайною випічкою: сирна паска «Снікерс»

Готуємося до Великодня з незвичайною випічкою: сирна паска «Снікерс»

Этот материал также доступен на русском языке
Рецепти великодньої випічки передаються з покоління до покоління. І не випадково так цінуються та зберігаються бабусині секрети.

Головна святкова страва на великодньому столі – це випічка. Ми зібрали оригінальні рецепти солодких і солоних пасок, а також незвичайні ідеї великодньої глазурі. Слідкуйте за нашими публікаціями.

Сирна паска «Снікерс»

Інгредієнти

Жирний сир – 500 грамів, цукор або цукрова пудра – 80-90 грамів, вершкове масло – 90 грамів, жирні вершки (з жирністю не менше 30%) – 80 грамів, темний шоколад – 60 грамів, арахіс – 70-80 грамів, карамель або варене згущене молоко – 80 грамів.

Приготування

  • Занурювальним блендером збити сир із цукром або пудрою. Має вийти однорідна маса.
  • Розм’якшене масло збити міксером до пишності. Додати до сиру і перемішати міксером.
  • Влити холодні вершки і знову збити.
  • Шоколад розтопити в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Можна додати трохи вершків, щоб маса вийшла ніжнішою. Потім трохи остудити.
  • Додати арахіс і шоколад у сирну масу і перемішати. Горіх можна порубати або залишити цілими половинками. Якщо перемішувати не дуже ретельно, вийдуть гарні розводи.

Форму для паски застелити марлею і поставити у глибоку миску.

  • Викласти у форму сирну масу і накрити кінцями марлі, що звисають.
  • Зверху поставити плоску тарілку і встановити вантаж, наприклад, банку з водою.
  • Прибрати у холодильник на 8-10 годин. Періодично зливати сироватку, яка стікає у миску.

Арахіс змішати з карамеллю або згущеним молоком.

Акуратно вийняти паску з форми і марлі, перевернути десерт на блюдо і прикрасити арахісовою глазур’ю.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні