Але тепер з’явилася чудо-помічниця – мультиварка! Вона створює ідеальні температурні умови для бісквіту, рівномірно випікає без країв, що підгоріли. Спробуйте!
«Борошно просіяне – 200 грамів, яйця – 4 штуки, цукор – 200 грамів, цукор ванільний – 1 пакетик, масло вершкове – 10 грамів (для змащування чаші).
Чашу мультиварки добре змастити вершковим маслом.
Готовий бісквіт витягти з чаші, остудити і прикрасити за смаком. Можна просочити згущеним молоком або збитою сметаною з цукром, а зверху посипати цедрою.
Валентина Петрівна, Волинська обл.»
Мережу облетіла новина про зниження тарифу на газ, і багато хто вже готується радіти дешевшому…
Українці можуть отримати 1000 грн “Зимової підтримки” до 24 грудня і витратити їх на товари…
Ми звикли вважати, що будь-які овочі та фрукти корисні, але їхня реальна поживна цінність залежить…
Очистити гарбуз від твердої шкірки можна набагато швидше, ніж здається. Існує три прості способи, які…
У Державній міграційній службі повідомили, чи дійсні паспорти-книжечки і кому треба оформлювати ID-картку.
Крім тисячі Зеленського, українці зможуть отримати ще одну допомогу у розмірі 6500 гривень. Розповідаємо хто…