Але тепер з’явилася чудо-помічниця – мультиварка! Вона створює ідеальні температурні умови для бісквіту, рівномірно випікає без країв, що підгоріли. Спробуйте!
«Борошно просіяне – 200 грамів, яйця – 4 штуки, цукор – 200 грамів, цукор ванільний – 1 пакетик, масло вершкове – 10 грамів (для змащування чаші).
Чашу мультиварки добре змастити вершковим маслом.
Готовий бісквіт витягти з чаші, остудити і прикрасити за смаком. Можна просочити згущеним молоком або збитою сметаною з цукром, а зверху посипати цедрою.
Валентина Петрівна, Волинська обл.»
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…
Деякі українці, які постраждали через війну, можуть розраховувати на певні пільги від держави.