Але тепер з’явилася чудо-помічниця – мультиварка! Вона створює ідеальні температурні умови для бісквіту, рівномірно випікає без країв, що підгоріли. Спробуйте!
«Борошно просіяне – 200 грамів, яйця – 4 штуки, цукор – 200 грамів, цукор ванільний – 1 пакетик, масло вершкове – 10 грамів (для змащування чаші).
Чашу мультиварки добре змастити вершковим маслом.
Готовий бісквіт витягти з чаші, остудити і прикрасити за смаком. Можна просочити згущеним молоком або збитою сметаною з цукром, а зверху посипати цедрою.
Валентина Петрівна, Волинська обл.»
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…
Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.
Ці прикраси шкодять дому та здоров'ю. Експерти попередили про небезпеку магнітів.
Прості способи зберегти моркву й буряк свіжими всю зиму. Де овочі почуватимуться найкраще?
Чим відрізняються макарони за 30 і 90 грн? Шукайте відповідь на упаковці.