Але тепер з’явилася чудо-помічниця – мультиварка! Вона створює ідеальні температурні умови для бісквіту, рівномірно випікає без країв, що підгоріли. Спробуйте!
«Борошно просіяне – 200 грамів, яйця – 4 штуки, цукор – 200 грамів, цукор ванільний – 1 пакетик, масло вершкове – 10 грамів (для змащування чаші).
Чашу мультиварки добре змастити вершковим маслом.
Готовий бісквіт витягти з чаші, остудити і прикрасити за смаком. Можна просочити згущеним молоком або збитою сметаною з цукром, а зверху посипати цедрою.
Валентина Петрівна, Волинська обл.»
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Щоб отримати щедрий урожай кабачків, важливо знати, коли поливати рослини, чим їх підживлювати та як…
Без барвників і консервантів – лише натуральні інгредієнти та яскравий смак. Готуємо улюблений напій в…
У міграційній службі нагадали про важливу вимогу для власників документів старого зразка. Про що потрібно…
Уряд ухвалив нові рішення щодо надання статусу інвалідності. Розповідаємо, хто зможе скористатися змінам.