Але тепер з’явилася чудо-помічниця – мультиварка! Вона створює ідеальні температурні умови для бісквіту, рівномірно випікає без країв, що підгоріли. Спробуйте!
«Борошно просіяне – 200 грамів, яйця – 4 штуки, цукор – 200 грамів, цукор ванільний – 1 пакетик, масло вершкове – 10 грамів (для змащування чаші).
Чашу мультиварки добре змастити вершковим маслом.
Готовий бісквіт витягти з чаші, остудити і прикрасити за смаком. Можна просочити згущеним молоком або збитою сметаною з цукром, а зверху посипати цедрою.
Валентина Петрівна, Волинська обл.»
Ще кілька діб - і зима остаточно вгамується, вважають синоптики. 10 квітня ситуація на дорогах…
Щоб отримати довгі пагони плетистих троянд, придатниз для зрізання, кущ потрібно правильно формувати.
Усі знають, що вік жінки видає не так обличчя, як шкіра шиї. Прості поради допоможуть…
Як поведеться Сонце? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Яскрава золотиста каша з пшона, приправлена олією або зварена на молоці, дуже смачна та корисна.…
Лазерна корекція зору – це не просто про виправлення зору, це про повну зміну життя,…