Але тепер з’явилася чудо-помічниця – мультиварка! Вона створює ідеальні температурні умови для бісквіту, рівномірно випікає без країв, що підгоріли. Спробуйте!
Бісквіт у мультиварці
Інгредієнти
«Борошно просіяне – 200 грамів, яйця – 4 штуки, цукор – 200 грамів, цукор ванільний – 1 пакетик, масло вершкове – 10 грамів (для змащування чаші).
Приготування
- У яєць білки відокремити від жовтків.
- Білки збити до стійких піків.
- Продовжуючи збивати, акуратно всипати цукор та ваніль.
- Після додати по одному жовтку, вони мають змішатися з білком.
- Всипати потроху борошно і вмішати його дерев’яною лопаткою знизу вгору.
Чашу мультиварки добре змастити вершковим маслом.
- Пишне тісто перекласти у чашу і розрівняти.
- Мультиварку закрити і виставити режим «Випічка» на 50-80 хвилин.
- Через 45 хвилин відкрити кришку, якщо верх бісквіту сирий, випікати далі.
Готовий бісквіт витягти з чаші, остудити і прикрасити за смаком. Можна просочити згущеним молоком або збитою сметаною з цукром, а зверху посипати цедрою.
Валентина Петрівна, Волинська обл.»