Статті

Навіщо замочувати продукти не у воді, а в молоці: секрети досвідчених кулінарів

Ми розповімо вам про те, які метаморфози трапляються зі звичайними звичними продуктами, якщо перед приготуванням потримати їх у молоці. А результатом буде страва, яка вразить вас ніжністю, насиченістю смаку, соковитістю.

Навіщо замочувати продукти у молоці?

  • Якщо хліб для фаршу замочити в молоці на 7-10 хвилин – готові котлети будуть соковитішими і м’якшими.

  • Пересолений оселедець замочують на 10-12 годин – він стане ніжнішим і менш солоним.

  • Печінка – на 1-2 години – буде ніжнішою та соковитішою.

  • Кислий сир – на 3-4 години – стане менш кислим.

  • Старе м’ясо – на 8-10 годин – не буде таким жорстким і сухим.

  • Філе риби – на 1 годину – буде соковитішим, при смажінні покриється ніжно-золотистою скоринкою.

  • Сушені гриби – на 1 годину – смак стане більш насиченим.

  • М’ясо для відбивних – на 1 годину — смак посилиться, а м’ясо буде ніжнішим.

Новое на сайте

  • Новини

Аномальна погода у грудні: синоптики зробили несподіваний прогноз

Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.

22/11/2024 19:08
  • Новини

Деякі пенсіонери отримають у грудні доплату: сума виплати залежить від розміру пенсії

Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.

22/11/2024 17:25
  • Новини

До 43 200 гривень: Карітас надає українцям нову грошову допомогу

Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.

22/11/2024 15:58
  • Новини

Кімнатні рослини, які як магніт притягують кохання та добробут у кожну оселю

Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.

22/11/2024 14:31
  • Новини

Несподіваний інгредієнт, який зробить котлети соковитими та ніжними

Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…

22/11/2024 13:39
  • Статті

Як вибрати диван для дому: повний гід

Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…

22/11/2024 13:04