Ми розповімо вам про те, які метаморфози трапляються зі звичайними звичними продуктами, якщо перед приготуванням потримати їх у молоці. А результатом буде страва, яка вразить вас ніжністю, насиченістю смаку, соковитістю.
Якщо хліб для фаршу замочити в молоці на 7-10 хвилин – готові котлети будуть соковитішими і м’якшими.
Пересолений оселедець замочують на 10-12 годин – він стане ніжнішим і менш солоним.
Печінка – на 1-2 години – буде ніжнішою та соковитішою.
Кислий сир – на 3-4 години – стане менш кислим.
Старе м’ясо – на 8-10 годин – не буде таким жорстким і сухим.
Філе риби – на 1 годину – буде соковитішим, при смажінні покриється ніжно-золотистою скоринкою.
Сушені гриби – на 1 годину – смак стане більш насиченим.
М’ясо для відбивних – на 1 годину — смак посилиться, а м’ясо буде ніжнішим.
На Одещині зіграли весілля переселенці з Донецької області. Молодятами стали – 83-річний Олексій та 75-річна…
В Ощадбанку нагадали, що при розрахунках через касу клієнтам необхідно враховувати як комісії, так і…
Данило Гетьманцев заявив, що індексація не покриває інфляцію та посилює соціальну несправедливість.
Міністерство юстиції України нагадує: якщо ви придбали нерухомість до цього року, зареєструйте своє право у…
У проєкті Держбюджету на 2026 рік нарешті переглянули розмір прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати,…
Поки сім'я у вихідні ще ніжиться в ліжку, можна приготувати швидкий і незвичайний сніданок. Любите…