Ми розповімо вам про те, які метаморфози трапляються зі звичайними звичними продуктами, якщо перед приготуванням потримати їх у молоці. А результатом буде страва, яка вразить вас ніжністю, насиченістю смаку, соковитістю.
Якщо хліб для фаршу замочити в молоці на 7-10 хвилин – готові котлети будуть соковитішими і м’якшими.
Пересолений оселедець замочують на 10-12 годин – він стане ніжнішим і менш солоним.
Печінка – на 1-2 години – буде ніжнішою та соковитішою.
Кислий сир – на 3-4 години – стане менш кислим.
Старе м’ясо – на 8-10 годин – не буде таким жорстким і сухим.
Філе риби – на 1 годину – буде соковитішим, при смажінні покриється ніжно-золотистою скоринкою.
Сушені гриби – на 1 годину – смак стане більш насиченим.
М’ясо для відбивних – на 1 годину — смак посилиться, а м’ясо буде ніжнішим.
Хочете випробувати адреналін, торкнутися таємниць природи і побачити дива, приховані глибоко під землею? Для цього…
Частина пенсіонерів залишилася без доплат до пенсії. У Мінсоцполітики повідомили, чому виплати припинені і чи…
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.