Статті

Навіщо замочувати продукти не у воді, а в молоці: секрети досвідчених кулінарів

Ми розповімо вам про те, які метаморфози трапляються зі звичайними звичними продуктами, якщо перед приготуванням потримати їх у молоці. А результатом буде страва, яка вразить вас ніжністю, насиченістю смаку, соковитістю.

Навіщо замочувати продукти у молоці?

  • Якщо хліб для фаршу замочити в молоці на 7-10 хвилин – готові котлети будуть соковитішими і м’якшими.

  • Пересолений оселедець замочують на 10-12 годин – він стане ніжнішим і менш солоним.

  • Печінка – на 1-2 години – буде ніжнішою та соковитішою.

  • Кислий сир – на 3-4 години – стане менш кислим.

  • Старе м’ясо – на 8-10 годин – не буде таким жорстким і сухим.

  • Філе риби – на 1 годину – буде соковитішим, при смажінні покриється ніжно-золотистою скоринкою.

  • Сушені гриби – на 1 годину – смак стане більш насиченим.

  • М’ясо для відбивних – на 1 годину — смак посилиться, а м’ясо буде ніжнішим.

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на понеділок, 7 липня

7 липня на Івано-Франківщині очікується дощ, на решті територій без опадів.

06/07/2025 22:36
  • Новини

Магнітні бурі на понеділок, 7 липня 2025 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

06/07/2025 20:56
  • Новини

Гороскоп на тиждень із 7 по 13 липня: світ змінює мову, і нам важливо навчитися говорити нею

Тиждень починається з важливої астрологічної події — інгресії Урана у знак Близнята. Цей момент можна…

06/07/2025 20:42
  • Новини

Смачний, корисний, освіжаючий десерт – найкраще, що можна придумати у спекотні літні дні

Хочете здивувати гостей чи просто побалувати себе чимось легким та смачним? Спробуйте десерт «Бульбашки» –…

06/07/2025 19:48
  • Статті

Чому важливо молитися святим: уроки православної традиції

У православній традиції святі посідають особливе місце – не як заміна Богу, а як наші…

06/07/2025 18:56
  • Статті

Як дожити до 90: що справді впливає на тривалість життя

Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…

06/07/2025 17:59