Ми розповімо вам про те, які метаморфози трапляються зі звичайними звичними продуктами, якщо перед приготуванням потримати їх у молоці. А результатом буде страва, яка вразить вас ніжністю, насиченістю смаку, соковитістю.
Якщо хліб для фаршу замочити в молоці на 7-10 хвилин – готові котлети будуть соковитішими і м’якшими.
Пересолений оселедець замочують на 10-12 годин – він стане ніжнішим і менш солоним.
Печінка – на 1-2 години – буде ніжнішою та соковитішою.
Кислий сир – на 3-4 години – стане менш кислим.
Старе м’ясо – на 8-10 годин – не буде таким жорстким і сухим.
Філе риби – на 1 годину – буде соковитішим, при смажінні покриється ніжно-золотистою скоринкою.
Сушені гриби – на 1 годину – смак стане більш насиченим.
М’ясо для відбивних – на 1 годину — смак посилиться, а м’ясо буде ніжнішим.
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…