Неділя, 5 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачРобот-пилосос: як вибрати найкращий з найкращих у рейтингу 2024

Робот-пилосос: як вибрати найкращий з найкращих у рейтингу 2024

Этот материал также доступен на русском языке
Поряд із пральною та посудомийною машиною, робот-пилосос можна впевнено вважати третім незамінним домашнім помічником у сучасної господині. Якщо ви давно про нього мріяли, але всі відкладали цю покупку, варто придивитися до наших рекомендацій про покупку. А в ТОПі найкращих роботів-пилососів ви обов'язково знайдете свого майбутнього помічника.

Головне завдання робота-пилососа – це самостійне планування оптимального маршруту та видалення будь-якого виду забруднення з поверхні. При виборі такої дорогої електроніки краще не економити на маловідомих брендах, а віддавати перевагу перевіреним компаніям, ґрунтуючись на реальних відгуках споживачів.

Рейтинг роботів-пилососів у 2024

У цьому рейтингу зібрані найкращі роботи-пилососи, які зарекомендували себе ефективною роботою. Це потужні моделі з передовими технологіями та широким функціоналом та іншими перевагами.

  1. Xiaomi Robot Vacuum S10 очолює ТОП роботів-пилососів і безумовно заслуговує на вашу увагу. Він найкращий робот-пилосос 2024 згідно з рейтингом сайту Новий Дім.
  2. Rowenta X-PLORER Serie 75 S RR8567WH  — ефективний девайс із лазерною навігацією Smart Exploration 8.0.
  3. RoboRock Vacuum Cleaner S8 Pro Ultra Black – найкращий робот-пилосос для сухого та вологого збирання
  4. Samsung Bespoke Jet Bot+ VR30T85513W/EV — чудова модель для прибирання підлог та килимів
  5. Xiaomi Robot Vacuum X10 – девайс із ємним акумулятором
  6. Rowenta RR7387WH – найбюджетніший робот-пилосос з повним набором необхідних опцій та налаштувань
  7. Philips XU3000/01 – найкращий миючий робот-пилосос для великих площ прибирання
  8. Dreame D10 Plus – найтихіший девайс зі станцією автовивантаження сміття
  9. RoboRock Q7 Max White – пилосос із найпростішою навігацією
  10. ECOVACS DEEBOT OZMO X1 OMNI Black — преміальний робот із широким функціоналом.

Вибирати модель потрібно відповідно до ваших очікувань від робота-пилососа, видом поверхні, площі, що прибирається, та інших параметрів, які ми описали нижче.

Критерії вибору робота-пилососа

Вибрати сучасний робот-пилосос зовсім нескладно, якщо знаєш, на які параметри слід звернути увагу в першу чергу:

  1. Тип покриття для підлоги. Одні краще підходять для килимів, інші ефективніше працюють на твердих поверхнях.
  2. Прохідність під меблями. Переконайтеся, що робот-пилосос може легко проїжджати під меблями та іншими низькими перешкодами.
  3. Автономність та тривалість роботи. Оцініть, як довго робот може працювати від однієї зарядки та можливість автоматичного повернення на базу для заряджання.
  4. Система навігації: випадковий рух, інфрачервоні сенсори, камери, лазери або комбінації цих технологій. Деякі моделі мають більш просунуту навігацію і можуть більш ефективно очищати приміщення.
  5. Функції керування та програмування. Бажано вибирати робота-пилососа з можливістю програмування графіка прибирання та віддаленого керування через мобільний додаток.
  6. Фільтрування та система збирання пилу: Зверніть увагу на тип фільтрації та ємність контейнера для збирання пилу.
  7. Додаткові функції: Деякі роботи-пилососи можуть бути оснащені додатковими функціями, такими як зволоження повітря, миюча функція для очищення плям на підлозі і т.д.
  8. Бренд та відгуки: Дослідіть ринок, вивчіть відгуки користувачів та рейтинги різних моделей. Надійні бренди зазвичай пропонують кращу підтримку та якість продукції. Найпопулярніші бренди:
  • Xiaomi (RoboRock);
  • Rowenta;
  • Samsung;
  • Ecovacs.

Вибір робота-пилососа – це індивідуальний процес, і важливо визначити, які функції та характеристики найбільш важливі саме для вас та вашого будинку.

Які фірми роботи-пилососи найкращі?

Згідно з відгуками покупців, найбільш популярним виробником роботів-пилососів є RoboRock, що належить бренду Xiaomi. Фірма випускає моделі з якісними турбощітками, придатними для прибирання килимових покриттів, а також з широким функціоналом та сучасними технологіями. У дорожчих девайсах щітки силіконові.

Наприклад, інноваційний RoboRock Vacuum Cleaner Q7 Max має низку переваг. Цей девайс може працювати навіть у нічний час, спритно об’їжджаючи перешкоди та збираючи сміття. У Xiaomi є кілька лінійок пілесосів — дешевші та преміальніші.

Робот-пилосос – це справжній помічник, який може зробити найнеприємнішу роботу замість вас і у вашу відсутність. Не відкладайте покупку, а користуючись нашими критеріями та рейтингом, вибирайте модель відповідно до своїх бажань, фінансів та вимог.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні