П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачЦікаві ідеї веселих і незабутніх подарунків на День народження

Цікаві ідеї веселих і незабутніх подарунків на День народження

Этот материал также доступен на русском языке
День народження є особливою подією, на яку з нетерпінням чекає кожна людина. Цей день не обходиться без привітань та подарунків від рідних та близьких. Проте основним завданням того, хто дарує, є вибір ідеального презенту для іменинника.

Іноді це буває непросто, адже передбачити, що принесе справжнє задоволення людині, справа не з легких. Щоб підібрати оригінальний подарунок на День народження, потрібно додати креативний підхід. У цій статті ми поділимося цікавими ідеями, щоб спростити завдання. Також рекомендуємо відвідати інтернет-магазин Свято SHOP.

Що подарувати братові чи сестрі

Представляємо вашій увазі цікаві та незабутні подарунки на День народження для брата чи сестри:

  • Консервований чай “Пофігін”. Це незвичайний подарунок у вигляді консервної банки з чаєм. З його допомогою ви зможете не тільки здивувати близьку людину, а й подарувати моменти розслаблення.
  • Каска для пивних банок. Якщо ваш брат любить пиво, то ця каска для пивних банок буде чудовим подарунком. Вона дозволяє насолоджуватися улюбленим напоєм, займаючись іншими справами (граючи у відеоігри, настілки, поїдаючи закуски).
  • Декоративна подушка. Стильна та затишна декоративна подушка стане чудовим доповненням до інтер’єру та додасть комфорту в життя близьких.
  • Шоколадний смартфон. Цей оригінальний подарунок у вигляді шоколадного смартфона порадує будь-якого ласуна. Нехай ваш брат чи сестра насолоджуються смачним шоколадом, а також використовують його як жартівливий резервний телефон.
  • Желейні ведмедики зі смаком віскі. Для поціновувачів солодкого та алкогольних напоїв підійде набір желейних ведмедиків зі смаком віскі. Цей незвичайний десерт точно сподобається вашому братові або сестрі.

Варіанти презентів для хлопця чи чоловіка

Порадуйте хлопця чи чоловіка незвичайним презентом з наступної збірки:

  • Камінці для віскі. Ці спеціальні камені допоможуть зберегти віскі холодним, не розбавляючи його. Просто охолодіть каміння в морозильнику та додайте їх у напій. Це чудовий спосіб насолоджуватися віскі в чистому вигляді.
  • Кухля з ручкою-кастетом. Ця чашка не лише стильний аксесуар, а й функціональний предмет. Ручка-кастет додасть родзинку кавовому ритуалу та подарує приємне почуття впевненості.
  • Келих для пива з кулею. Оригінальний келих із великою кулею стане чудовим подарунком для любителя пива. Він не тільки надасть напою особливого вигляду, але й додасть атмосфери мужності.
  • Консервовані шкарпетки. Цей цікавий подарунок є упаковкою, що нагадує банку консервів, усередині якої знаходяться стильні шкарпетки. Це забавний спосіб подарувати комфорт та стиль вашому чоловікові.
  • Шкіряний блокнот. Це елегантний і практичний аксесуар, який підкреслить стиль і смак вашого чоловіка або чоловіка.

Виберіть презент, який відображає інтереси та характер вашого чоловіка, і він буде безмірно щасливий отримати такий чудовий сюрприз на своє свято.

Ідеї подарунків для дівчини/дружини

Жінки люблять милі речі та позитивні емоції, тому слід обирати подарунки з відповідним посиланням:

  • Плед із рукавами. Затишний плед із рукавами ідеально підійде для теплих вечорів будинку. Він дозволить вашій жінці розслабитися та відчути себе комфортно, а також зберегти свободу рухів.
  • Мотиваційний плакат. Подаруйте коханій мотиваційний постер із надихаючими цитатами чи зображеннями. Цей презент допоможе їй залишатися мотивованою та впевненою у собі.
  • Прикольний фартух. Якщо ваша дружина любить готувати подаруйте їй прикольний фартух з оригінальним дизайном. Він додасть веселощів і позитиву в кулінарні заняття і зробить їх ще приємнішими.
  • Келих для вина. Елегантний келих для вина дозволить отримувати ще більше насолоди від улюбленого напою. Цей подарунок стане чудовим доповненням до романтичного вечора або зустрічі з подругами.
  • Утримувач для пляшки у вигляді ланцюга. Незвичайний тримач для пляшки у вигляді ланцюга стане стильним аксесуаром для інтер’єру. Він додасть оригінальності та шарму в домашній декор і стане чудовим подарунком для поціновувачів нестандартних рішень.

Що подарувати батькам

Подарунки на ДР для батьків мають бути більш затишними та зворушливими.

Розгляньте такі варіанти:

  • Кук-бук. Це книга для запису кулінарних рецептів у вишуканій обкладинці. Така річ може передаватися наступним поколінням, утворюючи теплі сімейні традиції.
  • Фоторамка “Family”. Красива фоторамка з написом Family стане чудовим подарунком для батьків. У ній можна розмістити сімейні фотографії, створюючи теплу та затишну атмосферу у будинку.
  • Подарунок набір з кавою, гранолою, книгою та солодощами. Складові набору допоможуть батькам створити приємний ранковий ритуал у родинному колі.

Всі ці подарунки можна придбати на сайті Prazdnik-shop. У каталозі представлений широкий асортимент товарів з доставкою у Київ, Дніпро та інші міста України.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні