Flour sifting through a sieve for a baking
1. Борошно навіть у заводській упаковці може містити дрібні частинки зерен або інші домішки, а просіювання допомагає його очистити.
2. У процесі просіювання борошно стає більш пухким і насичується киснем. Багато хто називає завданням просіювання – дати «надихатися» борошні.
Тісто з просіяного борошна краще піднімається, а вироби вийдуть пишними і ніжними.
3. Якщо у складі тіста є розпушувач, сода або какао, то обов’язково треба просіяти їх разом із борошном кілька разів.
Це дозволить їм рівномірно розподілитися у тісті без посиленого перемішування.
Це особливо важливо при приготуванні бісквітів.
***
Майте на увазі, тісто швидше підійде, якщо в нього встромити кілька паличок трубчастих макаронів.
Пенсійний фонд виплачує додаткову грошову допомогу українцям, яким виповнилося 65 років. Але є умова.
Частині українців надають нову гуманітарну допомогу. Як отримати продуктовий набір.
Частині українців доведеться повторно подавати заяву для отримання субсидії на житлово-комунальні послуги. Кого саме це…
В Україні почали діяти нові правила проходження технічного огляду автомобілів. Що змінилося і за що…
Частина українських пенсіонерів можуть отримати нову одноразову грошову допомогу. Куди звертатися.
Закордонний стаж в Україні зараховуватимуть по-новому. Пенсійний експерт пояснив, чи можн заробити пенсію, працюючи в…