Flour sifting through a sieve for a baking
1. Борошно навіть у заводській упаковці може містити дрібні частинки зерен або інші домішки, а просіювання допомагає його очистити.
2. У процесі просіювання борошно стає більш пухким і насичується киснем. Багато хто називає завданням просіювання – дати «надихатися» борошні.
Тісто з просіяного борошна краще піднімається, а вироби вийдуть пишними і ніжними.
3. Якщо у складі тіста є розпушувач, сода або какао, то обов’язково треба просіяти їх разом із борошном кілька разів.
Це дозволить їм рівномірно розподілитися у тісті без посиленого перемішування.
Це особливо важливо при приготуванні бісквітів.
***
Майте на увазі, тісто швидше підійде, якщо в нього встромити кілька паличок трубчастих макаронів.
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Щоб отримати щедрий урожай кабачків, важливо знати, коли поливати рослини, чим їх підживлювати та як…
Без барвників і консервантів – лише натуральні інгредієнти та яскравий смак. Готуємо улюблений напій в…
У міграційній службі нагадали про важливу вимогу для власників документів старого зразка. Про що потрібно…
Уряд ухвалив нові рішення щодо надання статусу інвалідності. Розповідаємо, хто зможе скористатися змінам.