1. Борошно навіть у заводській упаковці може містити дрібні частинки зерен або інші домішки, а просіювання допомагає його очистити.
2. У процесі просіювання борошно стає більш пухким і насичується киснем. Багато хто називає завданням просіювання – дати «надихатися» борошні.
Тісто з просіяного борошна краще піднімається, а вироби вийдуть пишними і ніжними.
3. Якщо у складі тіста є розпушувач, сода або какао, то обов’язково треба просіяти їх разом із борошном кілька разів.
Це дозволить їм рівномірно розподілитися у тісті без посиленого перемішування.
Це особливо важливо при приготуванні бісквітів.
***
Майте на увазі, тісто швидше підійде, якщо в нього встромити кілька паличок трубчастих макаронів.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…