Flour sifting through a sieve for a baking
1. Борошно навіть у заводській упаковці може містити дрібні частинки зерен або інші домішки, а просіювання допомагає його очистити.
2. У процесі просіювання борошно стає більш пухким і насичується киснем. Багато хто називає завданням просіювання – дати «надихатися» борошні.
Тісто з просіяного борошна краще піднімається, а вироби вийдуть пишними і ніжними.
3. Якщо у складі тіста є розпушувач, сода або какао, то обов’язково треба просіяти їх разом із борошном кілька разів.
Це дозволить їм рівномірно розподілитися у тісті без посиленого перемішування.
Це особливо важливо при приготуванні бісквітів.
***
Майте на увазі, тісто швидше підійде, якщо в нього встромити кілька паличок трубчастих макаронів.
Багато українських пенсіонерів очікують, що після досягнення 65-річного віку їхня пенсія зросте автоматично. Проте на…
Волоські горіхи можуть втратити смак і аромат, якщо збирати їх неправильно або поспішати зі зберіганням.…
Забудьте про довгі години на кухні – цей десерт готується швидше, ніж ви встигнете заварити…
Традиційне літнє заняття для багатьох українців може обернутися солідними штрафами. До чого варто бути готовим.
Частина українців можуть отримати грошову допомогу від держави. Яким критеріям потрібно відповідати та як зареєструватися.
Сектор газованих напоїв — це одна з найбільш налагоджених систем виробництва в харчовій промисловості. Тут…