Середа, 1 Травня, 2024
ГоловнаЗдоров'яЯк пити таблетки Канефрон® Н

Як пити таблетки Канефрон® Н

Этот материал также доступен на русском языке
Канефрон® Н, що є таблетками для лікування циститу, є інноваційними рослинними ліками відомої німецької компанії Біоноріка СЕ. Виробництво цього медикаменту ґрунтується на принципах фітонірингу, що гарантує його високу ефективність та безпеку у використанні.

Даний препарат схвалений для прийому як дорослими, так і дітьми віком від 12 років. Але якщо ви обрали Канефрон Н таблетки, як пити та тривалість лікування призначає лікар.

Як діє препарат?

Препарат Канефрон® діє на сечові шляхи людини багатогранно завдяки своєму унікальному складу, який включає екстракти декількох лікарських рослин. У його рецептурі використовуються такі компоненти, як листя розмарину, золототисячник та корінь любистку, що сприяє комплексному впливу.

Ключові терапевтичні ефекти Канефрону® Н включають:

  • Усунення запальних процесів у сечовивідних шляхах;
  • Полегшення болючих відчуттів;
  • Розслаблення спазмів;
  • Уповільнення росту та поширення бактерій та вірусів;
  • Мінімізація ризику повторних загострень;
  • Підвищення ефективності роботи нирок.

Така ефективність лікування досягається шляхом високого вмісту активних речовин, що присутні у складі цього фітопрепарату.

Канефрон® застосовується в лікуванні різних захворювань сечовидільної системи, включаючи цистит, що часто зустрічається у жінок. Цей препарат є частиною комплексного лікування при пієлонефриті та уролітіазі. Завдяки рослинним компонентам, Канефрон® Н сприяє профілактиці загострень згаданих недуг, а також сприяє виведенню сольових кристалів і дрібних каменів з організму.

Обмеження та побічні ефекти

Основним протипоказанням до використання Канефрону® Н є індивідуальна непереносимість його компонентів. Препарат не рекомендується у разі загострення виразкової хвороби. Можливі рідкісні побічні дії включають алергічні реакції (кропив’янка, свербіж, почервоніння шкіри). При появі побічних реакцій необхідно припинити прийом препарату та звернутися за медичною консультацією.

Під час вагітності застосування Канефрону® Н можливо за призначенням лікаря, оскільки важливо спостерігати вагітну пацієнтку. Препарат призначений для дітей віком від 12 років.

Для забезпечення ефективності та безпеки застосування, Канефрон® Н необхідно використовувати за інструкцією, що додається до препарату. Звичайне рекомендоване дозування становить дві таблетки, які слід приймати тричі на день. Важливо проковтнути таблетки, уникаючи їх розжовування, щоб зберегти цілісність активних компонентів. Для полегшення проковтування та покращення абсорбції рекомендується запит таблетки достатньою кількістю води.

У багатьох випадках, залежно від характеру та тяжкості захворювання, Канефрон® може бути призначений для тривалого прийому, що також має контролюватись медичним фахівцем.

  • Naoual El Menyiy, Fatima-Ezzahrae Guaouguaou, Aicha El Baaboua etc. Phytochemical properties, biological activities and medicinal use of Centaurium erythraea Rafn. Journal of Ethnopharmacology Volume 276, 10 August 2021, 114171
  • Khamael Lutfi Shakir, Hassan Majeed Rasheed and Entissar Faroun Ahmed. Study of Rosemary Essential Oil Antibacterial Effect on bacteria Isolated from Urinary Tract Infections in some Hospitals of Baghdad. Current Research in Microbiogy and Biotechnology. Vol. 6, No. 1 (2018): 1490-1495

Rafael Mascoloti Spréa, Ângela Fernandes, Tiane C. Finimundy etc. Lovage (Levisticum officinale W.D.J. Koch) Roots: A Source of Bioactive Compounds towards a Circular Economy. Resources  Vol. 9.,  Is. 7.  10.3390/resources9070081

Канефрон® – лікарьскій засіб. Перед застосуванням обов’язково проконсультуйтесь з лікарем  та ознайомтесь з інструкцією.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні