Творіння національної кухні Франції – тарталетки. Це невеликі кошики із прісного або пісочного тіста, які можна заповнити практично будь-якою начинкою: солодкою, гострою, грибними та сирними пастами, рибою, м’ясним паштетом. Ми ж пропонуємо не морочитися випічкою спеціальних кошиків, а зробити їх на швидку руку з хліба.
Хліб – 2 скибочки середньої товщини, начинка, майонез або соус – за смаком.
рибу – розведеним рибним майонезом;
яєчню з грибами – томатним соусом або соком смаженого м’яса;
відварене, смажене, запечене м’ясо – соком смаженого м’яса та гірчицею;
варені мізки – майонезом.
Запекти хлібні формочки з начинкою 5-10 хвилин в розігрітій духовці.
За останні десять років кількість пенсіонерів в Україні скоротилася на 1,8 мільйона осіб — з…
Ситна, ароматна страва з кукурудзяної крупи та сиру готується легко та підходить для будь-якого часу…
З червня частина українців може отримати "сюрпризи" у рахунках за холодну воду та каналізацію –…
Громадяни, переміщені всередині країни через війну, з 1 червня більше не звільнені від мобілізації. ВПО…
Якщо у вас виникли сумніви щодо коректності нарахування пенсії, важливо знати, як перерахувати виплати, на…
Розпал сезону полуниці, як завжди, очікується в середині червня. У цей період краще й купувати…