Творіння національної кухні Франції – тарталетки. Це невеликі кошики із прісного або пісочного тіста, які можна заповнити практично будь-якою начинкою: солодкою, гострою, грибними та сирними пастами, рибою, м’ясним паштетом. Ми ж пропонуємо не морочитися випічкою спеціальних кошиків, а зробити їх на швидку руку з хліба.
Хліб – 2 скибочки середньої товщини, начинка, майонез або соус – за смаком.
рибу – розведеним рибним майонезом;
яєчню з грибами – томатним соусом або соком смаженого м’яса;
відварене, смажене, запечене м’ясо – соком смаженого м’яса та гірчицею;
варені мізки – майонезом.
Запекти хлібні формочки з начинкою 5-10 хвилин в розігрітій духовці.
Коли закінчиться війна в Україні – військовий експерт зробив несподіваний прогноз
Різдвяний піст потрібен нам для того, щоб приготувати свою душу до зустрічі великого свята –…
Про користь квашеної капусти знають усі. Квашену капусту можна використовувати як закуску або один із…
З багатьох корисних порад ви зможете підібрати те, що допоможе саме вам впоратися з болями…
Верес - найважливіший медонос північної та середньої смуги. Вересовий мед вважається добрим антисептиком. У народній…
Що ж, шановні читачі, продовжимо нашу розмову про 47-го президента США Дональда Трампа, від рішень…