Хачапурі – рецепт грузинської національної кухні, коржик з начинкою. Начинка для хачапурі може бути різноманітною, це сир, яйце, м’ясо. У 2019 році хачапурі надано статус нематеріальної пам’ятки культурної спадщини Грузії.
Сир твердий – 200 грамів, цибуля зелена – пучок, сметана – 200 грамів, яйця – 2 штуки, борошно – 5 столових ложок, сода – 0,5 чайної ложки, сіль та олія – за смаком.
Коржик смажити на середньому вогні протягом 4-5 хвилин з одного боку і буквально пару хвилин з другого.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…