П’ятниця, 17 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяСіль проти облисіння: як проста кухонна спеція може врятувати ваше волосся

Сіль проти облисіння: як проста кухонна спеція може врятувати ваше волосся

Этот материал также доступен на русском языке
Офіційна статистика показує, що більшість чоловіків на планеті стикаються з проблемами з волоссям.

Вони стають тоншими, сивіють, а також випадають. Часто представники сильної статі вважають, що ці проблеми мають суто особистий характер і не хочуть звертатися до фахівців.

Однак вік, коли можуть початися проблеми з волоссям, зовсім не важливий. З випаданням волосся можуть стикатися і молоді чоловіки. Нерідко причини ховаються у генетиці чи хронічних захворюваннях. А ще до цього може призвести неправильний догляд.

Насамперед, звичайно, варто звернутися до фахівця-трихолога, але й самим можна вжити деяких заходів. Основні засоби боротьби з облисінням поділяються на народні, косметичні та лікарські. Своїм досвідом діляться і наші читачі.

Сіль проти облисіння

«Багатьом чоловікам відоме розчарування, коли починається облисіння. Стикнувся з цим і я. Але наша місцева знахарка розповіла про чудові властивості звичайної кухонної солі.

  • Для отримання максимального ефекту необхідно раз на тиждень ополіскувати голову теплою водою без миючих засобів, а потім протягом 10-15 хвилин натирати шкіру голови кухонною сіллю.
  • Після чого слід знову прополоскати голову теплою водою.

За моїм досвідом, шести промивань і «сольових» натирань голови цілком достатньо для того, щоб забути про випадіння волосся.

Процедуру задля профілактики слід повторювати 2 рази на рік.

Геннадій Курочкін, Харківська область»

Як показує практика, цей засіб підходить для зміцнення волосся всім: і чоловікам, і жінкам. Особливо успішно це при сухій шкірі голови.

Змочене без застосування шампуню волосся поділяється на кілька проділів, після чого сіль ретельно втирається в шкіру і через 15-20 хвилин споліскується водою кімнатної температури. Процедуру повторювати 6-8 днів.

Соляна маска діє як скраб і насичує волосся корисними мінералами.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні