Фото з delovcusa.com
При правильному зберіганні можна продовжити термін його придатності або призупинити подальше зростання цибулин.
Проросла цибуля – ще не привід її викидати.
Якщо ви заготовили багато цибулі і вона почала проростати, радимо готувати страви не з цибулею, а із цибулі. Наприклад, цибулинні оладки.
цибуля – 500 г, борошно – 100 г, яйця – 2 шт., розпушувач – 1 чайна ложка, зелена цибуля, сіль та перець – за смаком.
Цибулю нарізати кубиками, посолити, поперчити, перемішати і залишити на 15 хвилин.
Просіяне борошно змішати з розпушувачем і окремо збити яйця, як на омлет.
З цибулі вичавити сік, додати до нього яйця і потроху всипати борошно з розпушувачем.
Добре вимісити тісто, додати нарізану зелену цибулю і ще раз перемішати.
Смажити оладки до золотистого кольору на невеликому вогні, доки цибуля не стане м’якою.
Уряд продовжує пенсійну реформу: вимоги до страхового стажу знову зростуть. Що треба знати пенсіонерам.
169 років тому 27 серпня народився Іван Франко – не лише геніальний письменник, поліглот і…
Частина українців можуть отримати грошову допомогу від відомої міжнародної організації. Відкрито прийом заявок на виплати.
Сало – один із найулюбленіших продуктів українців, який часто стає «стратегічним запасом» у холодильнику чи…
Частині чоловіків дозволили перетинати кордон без спеціального дозволу. Зміни погоджені з військовим командуванням та покликані…
Кабмін продовжив щомісячну допомогу лише для найбільш вразливих категорій, а інші ВПО можуть залишитися без…