Фото з delovcusa.com
При правильному зберіганні можна продовжити термін його придатності або призупинити подальше зростання цибулин.
Проросла цибуля – ще не привід її викидати.
Якщо ви заготовили багато цибулі і вона почала проростати, радимо готувати страви не з цибулею, а із цибулі. Наприклад, цибулинні оладки.
цибуля – 500 г, борошно – 100 г, яйця – 2 шт., розпушувач – 1 чайна ложка, зелена цибуля, сіль та перець – за смаком.
Цибулю нарізати кубиками, посолити, поперчити, перемішати і залишити на 15 хвилин.
Просіяне борошно змішати з розпушувачем і окремо збити яйця, як на омлет.
З цибулі вичавити сік, додати до нього яйця і потроху всипати борошно з розпушувачем.
Добре вимісити тісто, додати нарізану зелену цибулю і ще раз перемішати.
Смажити оладки до золотистого кольору на невеликому вогні, доки цибуля не стане м’якою.
Уряд запускає нову програму підтримки. Розповідаємо, хто з українців отримає по 5000 гривень і що…
8 липня у північних областях та на Вінниччині очікуються дощі, на решті територіях - без…
Слід пам'ятати, що Сонце непостійне, тому прогноз його активності може змінитися.
У спеку не хочеться довго стояти біля плити. Ми пропонуємо вам швидкі та оригінальні літні…
Якщо у вас під час ходьби стали боліти або німіти ноги, варто звернутися до лікаря…
Смартфон розряджається швидше, ніж хотілося б? Можливо, справа не у старому акумуляторі, а у повсякденних…