При правильному зберіганні можна продовжити термін його придатності або призупинити подальше зростання цибулин.
Проросла цибуля – ще не привід її викидати.
Якщо ви заготовили багато цибулі і вона почала проростати, радимо готувати страви не з цибулею, а із цибулі. Наприклад, цибулинні оладки.
цибуля – 500 г, борошно – 100 г, яйця – 2 шт., розпушувач – 1 чайна ложка, зелена цибуля, сіль та перець – за смаком.
Цибулю нарізати кубиками, посолити, поперчити, перемішати і залишити на 15 хвилин.
Просіяне борошно змішати з розпушувачем і окремо збити яйця, як на омлет.
З цибулі вичавити сік, додати до нього яйця і потроху всипати борошно з розпушувачем.
Добре вимісити тісто, додати нарізану зелену цибулю і ще раз перемішати.
Смажити оладки до золотистого кольору на невеликому вогні, доки цибуля не стане м’якою.
Уряд вирішив підвищити фінансову допомогу сім'ям загиблих захисників.
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…