Фото з delovcusa.com
При правильному зберіганні можна продовжити термін його придатності або призупинити подальше зростання цибулин.
Проросла цибуля – ще не привід її викидати.
Якщо ви заготовили багато цибулі і вона почала проростати, радимо готувати страви не з цибулею, а із цибулі. Наприклад, цибулинні оладки.
цибуля – 500 г, борошно – 100 г, яйця – 2 шт., розпушувач – 1 чайна ложка, зелена цибуля, сіль та перець – за смаком.
Цибулю нарізати кубиками, посолити, поперчити, перемішати і залишити на 15 хвилин.
Просіяне борошно змішати з розпушувачем і окремо збити яйця, як на омлет.
З цибулі вичавити сік, додати до нього яйця і потроху всипати борошно з розпушувачем.
Добре вимісити тісто, додати нарізану зелену цибулю і ще раз перемішати.
Смажити оладки до золотистого кольору на невеликому вогні, доки цибуля не стане м’якою.
Пенсійний експерт Віктор Богданов пояснює, як і коли вигідно "докупити" стаж для призначення пенсії, та…
Міністерство освіти надало рекомендації щодо дат проведення канікул. Що відомо.
Вибір якісної моторної оливи — це запорука довгого життя двигуна вашого автомобіля. Ринок пропонує безліч…
Трудова книжка залишається головним підтвердженням страхового стажу, від якого залежить право на пенсію. Верховна Рада…
Більшість із нас уже всерйоз вивчають економію на продуктах харчування. Фінансів на все не вистачає,…
78-річна вдова військового звернулася до редакції, адже її пенсія у зв’язку з втратою годувальника не…