Домашня ковбаса без шкірки
Це дуже смачна та соковита ковбаса, яка виходить із гарним зрізом та багатим смаком. Для цього використовуємо кілька видів м’яса. Готується дуже просто та швидко без використання оболонки.
Інгредієнти
«Куряча грудка – 150 грамів, куряче стегно – 700 грамів, яловичина – 150 грамів, сіль – 1 чайна ложка, цукор – 1 чайна ложка, часниковий порошок – 1 чайна ложка, мускатний горіх – дрібка, крохмаль – 2 столові ложки, чорний перець – за смаком.
Приготування
- Одне куряче стегно відкласти убік. З решти відокремити м’ясо, подрібнивши його у фарш.
- Куряче стегно, філе та яловичину нарізати невеликими кубиками.
- Фарш, що вийшов, змішати з нарізаним м’ясом, додати в нього спеції і крохмаль. Розділити заготовку на дві частини.
- Взяти рукав для запікання, розрізати вздовж і викласти фарш.
- Сформуйте дві ковбаски, зафіксуйте краї й зробіть кілька проколів зубочисткою або голкою зверху, щоб рукав при запіканні не лопнув.
- Розігріти духовку до 200 градусів і випікати ковбасу 30-40 хвилин.
Дати готовому виробу повністю охолонути.
Леонід Вікторович, Харківська обл.»