No menu items!
Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачНадійні джерела безперебійного живлення в інтернет-магазині Comtrade

Надійні джерела безперебійного живлення в інтернет-магазині Comtrade

Джерела безперебійного живлення (скорочено — ДБЖ) відіграють ключову роль у забезпеченні безперервної подачі електроживлення різних пристроїв у разі відключення живлення в основній мережі.

В Україні купити ДБЖ з необхідними параметрами можна в інтернет-магазині Comtrade. Пристрої цього типу використовуються для підтримки роботи електрообладнання у разі раптових/планових відключень або збоїв в електромережі.

Як влаштований ДБЖ та його основне завдання

Стандартне джерело безперебійного живлення включає у свою конструкцію три важливі складові:

  1. Акумулятор — заряджається в нормальному режимі роботи та використовується для підтримки електроживлення у разі вимкнення основного джерела.
  2. Інвертор — перетворює енергію акумулятора на змінний струм, який відповідає вимогам підключеного обладнання.
  3. Зарядний пристрій — забезпечує оптимальний рівень заряду акумулятора для забезпечення енергією підключеного до ДБЖ обладнання.

Основне завдання ДБЖ полягає в тому, щоб у разі втрати основного живлення автоматично перемкнутися на запасне живлення від акумулятора та на певний період забезпечити електроживленням необхідне обладнання.

ДБЖ: Переваги та сфери використання

До основних переваг використання джерел безперебійного живлення відносять:

  • забезпечення безперервності роботи обладнання, що дозволяє уникнути втрати даних та простою;
  • захист обладнання від стрибків напруги та можливих пошкоджень у разі раптових відключень/коротких замикань в основній електромережі;
  • можливість продовжити роботу та зберегти прогрес при відключенні електроживлення.

Можливість використання додаткового джерела живлення є особливо важливою для стабільного функціонування різного обладнання. Широке застосування джерела безперебійного живлення знаходять у різних сферах, включаючи:

  1. Побутові системи, де ДБЖ можуть забезпечити безперервність живлення для домашніх комп’ютерів, маршрутизаторів, телевізорів, інших пристроїв та побутового обладнання.
  2. Офісні умови, де ДБЖ захищають комп’ютерні системи, сервери, мережеве обладнання та інші пристрої, критично важливі для мережевої інфраструктури.
  3. Медичні установи, де від джерела безперебійного харчування залежить життя людей.
  4. Промислові об’єкти, де безперервне електроживлення необхідне забезпечення роботи автоматизованих систем і виробничого устаткування.

Магазин Comtrade пропонує обладнання від надійних виробників – APC, Digitus, East, EnerGenie, FSP, Frime, Gemix, Huawe, LogicPower та інших брендів. Вибрати відповідну модель ДБЖ можна також на сайті нашого онлайн магазину.

Вибір ДБЖ в онлайн магазині Comtrade

В асортименті нашого магазину дані пристрої представлені в різних форм-факторів, включаючи моделі:

  • Десктопні — компактні, призначені для розміщення на робочому столі або стільниці.
  • Підлогові — більші за розміром і потужні, такі ДБЖ використовуються в офісному чи промисловому середовищі, де потрібна висока потужність та надійність.
  • Настінні — з можливістю фіксації на стіну, вони часто використовуються в офісах, магазинах та комерційних приміщеннях з обмеженим простором.
  • Рекові — монтуються у стійки (річки) стандартного розміру, що робить їх ідеальним вибором для серверних кімнат, дата-центрів та інших місць, де використовується серверне обладнання.
  • Універсальні — гнучка характеристика універсальних ДБЖ у різних умовах дозволяє встановлювати їх настільним, настінним та підлоговим способом, а також інтегрувати у стійки, залежно від потреб користувача та особливостей приміщення.

Характеристики ДБЖ включають широкий діапазон вихідної потужності (від 12 до 100000 VA) і напруги (від 12 до 400 V). Вони також мають додаткові особливості, такі як можливість заміни батарей, наявність додаткових розеток Shuko та управління з ПК (Smart). При виборі конкретної моделі ДБЖ фахівці магазину Comtrade рекомендують враховувати наступні критерії:

  • параметри вихідної потужності;
  • тип устаткування, що підключається;
  • тривалість автономної роботи;
  • додаткові функції;
  • особливості пристрою.

Купити з доставленням по Києву джерело безперебійного живлення для побутових потреб або офісу ви можете у магазині Comtrade. При замовленні обладнання на сайті нашого онлайн магазину ми доставимо товар до будь-якого, вказаного вами населеного пункту України.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні