Котлети — це, мабуть, одне із найкращих рішень. Котлети зі шлунків виходять соковитими, ніжними, із насиченим м’ясним смаком.
Курячі шлунки – 900 грамів, цибуля – 2 штуки, часник – 1 зубчик, хліб – два шматочки, яйце – 1 штука, мелена паприка – 0,5 чайної ложки, панірувальні сухарі, соняшникова олія, сіль і перець – за смаком.
Готові котлети можна тушкувати у будь-якому соусі.
Віра Іванівна, Вінницька обл.
Кабмін продовжив щомісячну допомогу лише для найбільш вразливих категорій, а інші ВПО можуть залишитися без…
Усе більше людей обирають цикорій як безкофеїнову альтернативу кави. Чи справді цей напій є здоровішим…
В Україні не втрачає актуальності питання соціального захисту військових і тих, хто має відношення до…
Харків’янину скасували інвалідність і зобов’язали повернути до Пенсійного фонду понад 142 тисячі гривень пенсії. Проте…
У середу в Україні очікується тепла літня погода: вдень +22+27 градусів, хіба що на півночі…
Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні приділяти особливу увагу здоров'ю