Котлети — це, мабуть, одне із найкращих рішень. Котлети зі шлунків виходять соковитими, ніжними, із насиченим м’ясним смаком.
Курячі шлунки – 900 грамів, цибуля – 2 штуки, часник – 1 зубчик, хліб – два шматочки, яйце – 1 штука, мелена паприка – 0,5 чайної ложки, панірувальні сухарі, соняшникова олія, сіль і перець – за смаком.
Готові котлети можна тушкувати у будь-якому соусі.
Віра Іванівна, Вінницька обл.
Уряд запускає нову програму підтримки. Розповідаємо, хто з українців отримає по 5000 гривень і що…
8 липня у північних областях та на Вінниччині очікуються дощі, на решті територіях - без…
Слід пам'ятати, що Сонце непостійне, тому прогноз його активності може змінитися.
У спеку не хочеться довго стояти біля плити. Ми пропонуємо вам швидкі та оригінальні літні…
Якщо у вас під час ходьби стали боліти або німіти ноги, варто звернутися до лікаря…
Смартфон розряджається швидше, ніж хотілося б? Можливо, справа не у старому акумуляторі, а у повсякденних…