No menu items!
П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачГодинники Breitling – вдала комбінація науки і годинникового мистецтва

Годинники Breitling – вдала комбінація науки і годинникового мистецтва

Мануфактури, які пропонують годинники, як правило, орієнтуються на традиції причому як в плані матеріалів, так і техніки виготовлення. Але є серед годинникових брендів і першопрохідці. Наприклад, Breitling.

Саме його моделі хронографів з перших днів взяли на «озброєння» авіатори, бо деякі з екземплярів оснащені особливими пристроями (логарифмічною лінійкою), яка сміливо претендує на статус навігаційного лічильника. Отже, маючи на зап’ясті Navitimer by Breitling, можна провести різні розрахунки, без яких виконати політ неможливо.

Але це не значить, що вам терміново треба ставати пілотом, щоб носити годинники Breitling. Ні, адже в лінійці мануфактури є і інші рішення для поціновувачів якості та функціональності. Щодо стильного вигляду – це навіть не обговорюється. Будь-який хронограф з колекції цієї мануфактури – це вже показник вашого бездоганного смаку та високого статусу. Але оскільки колекцій немало, а моделей ще більше і кожна з них має свої особливості, то без допомоги консультантів інтернет-магазину Імідж не обійтися.

Орієнтир на технічність та функціональність

Якщо ви шукаєте годинник тільки як аксесуар для краси чи тільки як «пристрій» здатний визначати час, значить колекції цієї мануфактури навряд чи привернуть вашу увагу в першу чергу. Але якщо ви ставите на перше місце:

  • Технічність годинника;
  • Бездоганну точність;
  • Багатофункціональність;
  • Безвідмовність роботи в будь-яких умовах, тоді моделі by Breitling це ваш вибір.

Щодо стильного екстер’єру та оригінального дизайну – це апріорі. Не так багато годинників, запропонованих покупцям (навіть серед елітних), здатні похизуватися таким крутим екстер’єром.

Мануфактура пропонує годинники та особливі моделі, які отримали статус хронографів. Саме до хронографів відносять Navitimer, який позиціонується «для авіаторів». До речі, Міжнародна асоціація пілотів першій версії цієї моделі надала статус офіційного приладу завдання якого вимірювати час саме в авіації. Його родзинка – логарифмічна лінійка. Але на цьому особливості моделі не закінчуються.

Не менш вдалим витвором мануфактури є годинники Windrider, які точно привертають увагу саме своїм ексклюзивним дизайном. Унікальний набір технічних характеристик, який поєднується з бездоганною естетикою – це про Windrider. Його візитівка – безель, який обертається. Щодо якості, то вона не безкомпромісна, а бездоганна. Саме тому ці моделі обирають покупці, які віддають перевагу тільки найкращим речам.

Ще одна серія – Профешенал, теж розроблялася як годинник для авіаторів. Причому родзинкою цієї розробки є акцент на інноваційні технології.

Більшість чоловічих моделей виконані у стилі спортивного шику. Але якщо вам до смаку класика, такі елегантні моделі з чіткими лініями й відсутністю «особливих» деталей в колекціях відомо мануфактури ви теж знайдете. Як і жіночі моделі, які теж представлені у досить широкому виборі.

Консультанти інтернет бутика Imidge, які реалізують годинники в Житомирі радять оцінити за допомогою фото моделі від Breitling, і як показує практика, більшість з відвідувачів сайту обирають саме одну з цих стильних варіацій.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні