No menu items!
П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачБукет квітів на 8 березня – це велика відповідальність і ретельний підбір

Букет квітів на 8 березня – це велика відповідальність і ретельний підбір

Ви вважаєте, що підібрати квіти на 8 березня – то просто? Ви помиляєтеся. По-перше, доступно дуже багато різних видів рослин і це вже ускладнює вибір. По-друге, для різних дівчат/жінок варто підбирати різні квіти.

Розібратися в цьому квітковому етикеті не просто, але професійні консультанти УкраФлора вам з цим радо допоможуть. Крім того, тут на вас чекають тільки якісні на свіжі рослини, отож ваш букет квітів на 8 березня ukraflora.ua/catalog/f-8-bereznya/ буде найкрасивішим.

Акцент на індивідуальність

Самий простий шлях – купити багато тюльпанів або нарцисів і дарувати їх всім жінкам, яким ви хочете в цей день виявити увагу. Такі квіти актуально дарувати і мамі чи сестрі, і сусідці чи дівчині, і колежанці та навіть бізнесвумен. Але це універсальне рішення. Сучасні панянки дуже вибагливі і цінують саме оригінальність та креативність.

Отож доведеться підбирати для кожної пані свій букет. Та не варто хвилюватися, це не займе багато часу та сил, бо допомагати вам в цьому будуть флористи. Крім того, послуга доставка квітів дуже просто розв’язувати проблему «дарування» квіткових композицій. Отож вам не доведеться ні оббігати всі квіткові бутики у пошуках різних рослин, ні мчати по місту з кінця в кінець, щоб подарувати всім жінкам красиві композиції.

Індивідуальності букета також додає правильне пакування. Для цього флористи використовують:

  • Крафтовий папір;
  • Спеціальні плівки;
  • Подарункові коробки;
  • Кошики.

Варіантів багато як і квітів. Тут взагалі вибір майже не обмежений. По-перше, доступні всі весняні представниці місцевої флори (тюльпани, нарциси, гіацинти). Також обрати можна красиві екземпляри з класичних рішень – троянди, гвоздики, ромашкоподібні хризантеми. Ну і безперечно, для тих пані які обожнюють щось особливе – краще обирати для букетів екзотичні рослини, такі як орхідеї.

Щодо колірної гами – тут теж багато варіацій. Молодим дівчатам краще дарувати квіти у рожевій палітрі, помаранчевій, пудровій, фісташковій. Також вдалим буде придбання білих троянд або білих тюльпанів. А от від жовтих квітів краще відмовитися, виключенням є нарциси й орхідея.

Жінкам більш літнім підійдуть квіти фіолетові, темно-рожеві, насичено бордові. Червоні троянди – залишаємо для коханих. І навіть для коханих варто підібрати щось більш оригінальне. Адже букет червоних троянд ви вже точно дарували на День Закоханих. Отож на 8 березня краще обрати щось більш весняне. Добре, що на сайті UkraFlora доступно багато різних рослин і всі вони якісні та свіжі. Крім того, придбати є можливість не тільки свіжозрізані рослини, а і квіти у вазонах. Чудова альтернатива класичному букету.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні