Готові шматочки часнику легко ламаються при натисканні. Частину висушеної маси слід зберегти в такому вигляді – вони потім можуть стати в нагоді для приготування буженини або прикраси несолодкої випічки.
Зберігати приправу можна у скляній банці.
Часниковий порошок додають у м’ясні страви, супи, соління, соуси та маринади, використовують як пікантну добавку до запеченої або смаженої картоплі, а також він незамінний при виготовленні ковбас і холодця.
Сьогодні, багатьох з нас цікавить питання, де взяти гроші без відмови, якщо їх немає. Відповідь…
Підвищена температура - найчастіший симптом різних захворювань, від вірусних інфекцій до бактеріальних запалень. Вона сигналізує…
Вона любить фотографії, зроблені під старовину, і позує на них в образі артистки цирку. У…
Погода на 3 жовтня: подекуди сонце, подекуди тумани. Дощі нарешті припиняться на всій території України.
Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори ризику інфарктів та інсультів у дні, що передують…
Незважаючи на призупинення прийому нових заявок через платформу єДопомога, грошова допомога від міжнародних організацій у…