Готові шматочки часнику легко ламаються при натисканні. Частину висушеної маси слід зберегти в такому вигляді – вони потім можуть стати в нагоді для приготування буженини або прикраси несолодкої випічки.
Зберігати приправу можна у скляній банці.
Часниковий порошок додають у м’ясні страви, супи, соління, соуси та маринади, використовують як пікантну добавку до запеченої або смаженої картоплі, а також він незамінний при виготовленні ковбас і холодця.
Якщо ви не хочете переплачувати за газ, то варто слідкувати за станом газового обладнання і…
Громадяни України віком від 60 до 70 років тепер можуть добровільно приєднатися до лав Збройних…
Деякі громадяни отримають фінансову підтримку від міжнародних партнерів. Кожна родина, яка відповідатиме критеріям відбору зможе…
Тофу — це продукт із соєвих бобів, який часто називають соєвим сиром. Він має ніжну…
В останні роки в Україні проводять два заплановані підвищення пенсій – це індексація та перерахунок…
П'ятницю синоптики оголосили для себе днем відпочинку: антициклон обумовить скрізь в Україні суху сонячну погоду…