Пропонуємо вам урізноманітнити своє зимове меню незвичайними, але при цьому смачними і корисними овочевими стравами.
Корінь селери – джерело вітамінів і мікроелементів. Він має неповторний аромат, а також не втрачає корисних властивостей при тепловій обробці.
Селера під рум’яною скоринкою виходить м’яким і ніжним. Ця страва стане чудовим гарніром, особливо до риби.
Корінь селери – 1-2 штуки, сіль, перець і олія – за смаком.
Можна подати як гарнір або самостійну страву.
20 травня у більшості областей, окрім північних, знову буде дощ. У вівторок буде ще волого,…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Мариновані овочі - чудова добавка до будь-яких закусок.
У різних регіонах почали з'являтись підроблені платіжки за комунальні послуги.
Трохи відволіклися – і з кухні долинає запах пригорілої страви. І яєчня, і м'ясо, і…
Хвороби, операції, стреси, перевтома – все це позначається на силі й тембрі голосу, може навіть…