Статті

Сезонні лютневі страви: смажений корінь селери – джерело вітамінів і мікроелементів і відмінний гарнір

Пропонуємо вам урізноманітнити своє зимове меню незвичайними, але при цьому смачними і корисними овочевими стравами.

Корінь селери – джерело вітамінів і мікроелементів. Він має неповторний аромат, а також не втрачає корисних властивостей при тепловій обробці. 

Смажений корінь селери

Селера під рум’яною скоринкою виходить м’яким і ніжним. Ця страва стане чудовим гарніром, особливо до риби.

Інгредієнти

Корінь селери – 1-2 штуки, сіль, перець і олія – за смаком.

Приготування

  • Корінь селери очистити і тонко нарізати – товщиною півсантиметра.
  • Підсолити і приправити шматочки селери і викласти на розігріту сковорідку з невеликою кількістю олії.
  • Обсмажити на невеликому вогні до золотистого кольору з обох боків.

Можна подати як гарнір або самостійну страву.

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на вівторок, 20 травня

20 травня у більшості областей, окрім північних, знову буде дощ. У вівторок буде ще волого,…

19/05/2025 22:42
  • Новини

Магнітні бурі на вівторок, 20 травня 2025 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

19/05/2025 22:19
  • Статті

Найкраща добавка до м’яса, салатів та закусок: а ви вмієте її готувати?

Мариновані овочі - чудова добавка до будь-яких закусок.

19/05/2025 21:55
  • Новини

Шахраї розсилають фальшиві квитанції за комуналку

 У різних регіонах почали з'являтись підроблені платіжки за комунальні послуги.

19/05/2025 21:16
  • Статті

Що робити, якщо пригоріла каша: поради досвідчених кухарів

Трохи відволіклися – і з кухні долинає запах пригорілої страви. І яєчня, і м'ясо, і…

19/05/2025 20:29
  • Статті

Як зберегти голос у поважному віці: поради лікаря-фоніатра і реальні історії

Хвороби, операції, стреси, перевтома – все це позначається на силі й тембрі голосу, може навіть…

19/05/2025 19:38