Робити сік легко. Треба натерти картоплю на дрібній тертці і віджати через марлю. Або пропустити картоплю через соковитискач.
ВАЖЛИВО! Для приготування соку не можна використовувати пророслий, позеленілий і зневоднений овоч. Рожеві сорти – найкращий варіант. При прийомі соку потрібно дотримуватися дієти – виключити солоне, жирне, смажене, гостре. Пити картопляний сік краще наприкінці літа або восени, коли є новий урожай.
При гастриті, печії, диспепсії приймають по одній склянці картопляного соку натще, після чого повертаються в ліжко. Через 30 хвилин можна підніматися і снідати. Потрібно провести три курси, перерва між якими – 10 днів.
Можна приймати сік і за іншою схемою: перед їдою (за одну годину) по півсклянки три-чотири рази на день.
Не можна проводити соколікування особам зі зниженою кислотністю в шлунку і зі схильністю кишечника до надмірного бродіння, а також хворим на цукровий діабет (важка форма).
Кабмін схвалив законопроєкт, який передбачає нову кримінальну відповідальність для військовозобов'язаних. Про що йдеться.
Пенсійний фонд України отримав повноваження призначати й нараховувати нові виплати. Хто може на них претендувати…
Уже відомо, коли розпочнеться та завершиться новий навчальний рік в українських школах та в якому…
Частина отримувачів пільг на житлово-комунальні послуги втратить її у 2025 році. Це пов'язано з ухваленням…
За 10 днів розпочнеться новий навчальний рік. Розповідаємо, хто з учителів зможе піти на пенсію…
В Україні діє правило, яке захищає від мізерних пенсій окремих громадян – їхні виплати починаються…