Робити сік легко. Треба натерти картоплю на дрібній тертці і віджати через марлю. Або пропустити картоплю через соковитискач.
ВАЖЛИВО! Для приготування соку не можна використовувати пророслий, позеленілий і зневоднений овоч. Рожеві сорти – найкращий варіант. При прийомі соку потрібно дотримуватися дієти – виключити солоне, жирне, смажене, гостре. Пити картопляний сік краще наприкінці літа або восени, коли є новий урожай.
При гастриті, печії, диспепсії приймають по одній склянці картопляного соку натще, після чого повертаються в ліжко. Через 30 хвилин можна підніматися і снідати. Потрібно провести три курси, перерва між якими – 10 днів.
Можна приймати сік і за іншою схемою: перед їдою (за одну годину) по півсклянки три-чотири рази на день.
Не можна проводити соколікування особам зі зниженою кислотністю в шлунку і зі схильністю кишечника до надмірного бродіння, а також хворим на цукровий діабет (важка форма).
Понеділок очікується в Україні переважно хмарним, вологим. Сонця не буде над усією територією.
В останню неділю жовтня ми традиційно переходимо на зимовий час. Як безболісно пережити зміну звичного…
Два потоки плазми прямують до Землі. Передбачається, що вони дістануться нашої планети не раніше 7…
Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня обіцяє бурю емоцій, глибокі розмови та несподівані…
Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…
Що таке сновидіння? Священик відповідає на складне питання про духовну природу снів.