Робити сік легко. Треба натерти картоплю на дрібній тертці і віджати через марлю. Або пропустити картоплю через соковитискач.
ВАЖЛИВО! Для приготування соку не можна використовувати пророслий, позеленілий і зневоднений овоч. Рожеві сорти – найкращий варіант. При прийомі соку потрібно дотримуватися дієти – виключити солоне, жирне, смажене, гостре. Пити картопляний сік краще наприкінці літа або восени, коли є новий урожай.
При гастриті, печії, диспепсії приймають по одній склянці картопляного соку натще, після чого повертаються в ліжко. Через 30 хвилин можна підніматися і снідати. Потрібно провести три курси, перерва між якими – 10 днів.
Можна приймати сік і за іншою схемою: перед їдою (за одну годину) по півсклянки три-чотири рази на день.
Не можна проводити соколікування особам зі зниженою кислотністю в шлунку і зі схильністю кишечника до надмірного бродіння, а також хворим на цукровий діабет (важка форма).
Деякі споживачі зможуть значно зекономити на електроенергії. Хто та скільки платитиме в грудні.
В Україні триває прийом заявок на отримання грошової допомоги в межах програми "Зимова підтримка". Розповідаємо,…
Старі домоткані рушники — це не просто елемент побуту, який припадає пилом у скринях. Це…
Цього року 20 листопада в Україні вперше вперше святкують дату, яку раніше відзначали у червні.
Сорок чоловіків і жінок віком від 60 до 75 років відверто поділилися, про що шкодують…
Грошова підтримка від «Карітасу». У яких регіонах країни діють програми фіндопомоги від благодійної організації та…