Робити сік легко. Треба натерти картоплю на дрібній тертці і віджати через марлю. Або пропустити картоплю через соковитискач.
ВАЖЛИВО! Для приготування соку не можна використовувати пророслий, позеленілий і зневоднений овоч. Рожеві сорти – найкращий варіант. При прийомі соку потрібно дотримуватися дієти – виключити солоне, жирне, смажене, гостре. Пити картопляний сік краще наприкінці літа або восени, коли є новий урожай.
При гастриті, печії, диспепсії приймають по одній склянці картопляного соку натще, після чого повертаються в ліжко. Через 30 хвилин можна підніматися і снідати. Потрібно провести три курси, перерва між якими – 10 днів.
Можна приймати сік і за іншою схемою: перед їдою (за одну годину) по півсклянки три-чотири рази на день.
Не можна проводити соколікування особам зі зниженою кислотністю в шлунку і зі схильністю кишечника до надмірного бродіння, а також хворим на цукровий діабет (важка форма).
Погода в Україні на середу, 21 травня у східних областях, місцями у центральних, західних, південних…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня: як поводитися метеозалежним.
Святих Костянтина Великого і його матір Олену названо «рівноапостольними» за великі заслуги перед християнською Церквою.
У 2025 році громадяни України мають можливість добровільно докупити страховий стаж для отримання або збільшення…
До утворення здуття свіжого або старого лінолеуму може призвести безліч причин. Але в будь-якому випадку…
Чимало українських пенсіонерів, які не виїхали з тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької областей і…