Їхня їжа була простою і смачною, з десертами та напоями. Пропонуємо вам рецепти страв, які готували запорізькі козаки.
У святкові дні козаки готували тетерю на м’ясному або рибному бульйоні, а в піст заправляли хріном та квасом.
Житнє або гречане борошно – 3 столові ложки, пшоняна каша – 200 грамів, вода – 800 грамів, рибний бульйон, молоко і сіль – за смаком.
Цю страву добре запивати квасом.
Працювали за межами України? Тепер це може допомогти вийти на пенсію вчасно. Але будьте уважні:…
З 1 липня в Укрпошті діють нові правила, які стосуються грошових виплат для фізичних осіб.…
Шухляда холодильника – не просто «полиця для овочів». Саме тут продукти довше залишаються свіжими, якщо…
В Україні у 2025 році деяким власникам старого та нового житла доведеться заплатити податок на…
3 липня в Україні очікується місцями спека, але й місцями невеликий дощ.
Як сильно збуджений стан магнітосфери позначиться на здоров'ї людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?