Їхня їжа була простою і смачною, з десертами та напоями. Пропонуємо вам рецепти страв, які готували запорізькі козаки.
У святкові дні козаки готували тетерю на м’ясному або рибному бульйоні, а в піст заправляли хріном та квасом.
Житнє або гречане борошно – 3 столові ложки, пшоняна каша – 200 грамів, вода – 800 грамів, рибний бульйон, молоко і сіль – за смаком.
Цю страву добре запивати квасом.
Незважаючи на те, що жінок серед онкопацієнтів більше, чоловіки в Україні помирають від раку частіше.
В умовах воєнного стану в Україні мобілізації підлягають усі військовозобов'язані чоловіки віком від 25 до…
Шарлотка з яблуками це класика, але восени хочеться нових смаків. Спробуйте додати гарбуз, айву чи…
Субсидії та пенсії під загрозою: Україна ризикує втратити виплати за браком допомоги.
Кабінет Міністрів України затвердив перелік громад, де вчителі отримуватимуть підвищену щомісячну доплату за роботу.
Помідори бувають різними на смак, але більшість все ж полюбляє саме солодкі сорти. Овочівник із…