Їхня їжа була простою і смачною, з десертами та напоями. Пропонуємо вам рецепти страв, які готували запорізькі козаки.
У святкові дні козаки готували тетерю на м’ясному або рибному бульйоні, а в піст заправляли хріном та квасом.
Житнє або гречане борошно – 3 столові ложки, пшоняна каша – 200 грамів, вода – 800 грамів, рибний бульйон, молоко і сіль – за смаком.
Цю страву добре запивати квасом.
Кабмін готується до пікового навантаження. Чому заяви варто подати до Різдва?
Нові правила для пенсіонерів у наступному році. Надбавки, стаж і межі виплат.
В Україні можна отримати пільги на оплату комунальних послуг у повному обсязі. Ось повний перелік…
Привіт! На зв'язку Владислав - засновник і керівник магазину Кораблик Рибака. З 2017 року ми…
Автопродовження скасовано. У фінустанові назвали категорії клієнтів, яким автоматично не перевипустять картки.
Отримати майно чи борги? Як спадщина може перетворитися на фінансовий тягар?