Борошно пшеничне – 500 г, розпушувач – 10 г, вода – 100 мл, вершкове масло – 200 г, сир або бринза – 500 г, яйця курячі – 3 шт., мед – 20 г, олія соняшникова – 40 мл, сіль – за смаком.
Борошно та розпушувач просіяти, посолити, додати воду, половину розтопленого вершкового масла і вимісити тісто.
Тісто накрити рушником і залишити на півгодини «відпочити», потім поділити на 10 рівних частин і кожну частину розкотити у тонкий пласт і залишити на 15 хвилин, щоб листи тіста трохи підсохли.
Для приготування начинки сир змішати з яйцями, сіллю, вершковим маслом і медом.
Кожен корж тіста змастити олією, перемазати сирною начинкою і шарами укласти в змащену олією форму.
Запікати баницю 40 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці до золотистого кольору, не виймати з форми до повного остигання.
Щоб виростити гарбуз, який не загниє і дасть великий плід, достатньо кількох ефективних прийомів. Розповідаємо,…
Тонко нарізані й пікантно мариновані кабачки – ідеальна альтернатива огіркам. А головне – готуються просто.
Клієнтам "ПриватБанку" доведеться заплатити за те, що раніше отримували безоплатно. Що саме зміниться – і…
Готуйтесь до важливих змін – тепер користуватись мобільним зв’язком за кордоном буде зовсім інакше. Що…
Навіть не відпрацювавши потрібну кількість років для виходу на пенсію, можна оформити пенсійні виплати. Як…
Співпраця з бізнес-партнерами з КНР тільки набуває обертів і не те що не спиняється, а…