Борошно пшеничне – 500 г, розпушувач – 10 г, вода – 100 мл, вершкове масло – 200 г, сир або бринза – 500 г, яйця курячі – 3 шт., мед – 20 г, олія соняшникова – 40 мл, сіль – за смаком.
Борошно та розпушувач просіяти, посолити, додати воду, половину розтопленого вершкового масла і вимісити тісто.
Тісто накрити рушником і залишити на півгодини «відпочити», потім поділити на 10 рівних частин і кожну частину розкотити у тонкий пласт і залишити на 15 хвилин, щоб листи тіста трохи підсохли.
Для приготування начинки сир змішати з яйцями, сіллю, вершковим маслом і медом.
Кожен корж тіста змастити олією, перемазати сирною начинкою і шарами укласти в змащену олією форму.
Запікати баницю 40 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці до золотистого кольору, не виймати з форми до повного остигання.
19 жовтня очікується масштабний геомагнітний шторм. Як уникнути поганого самопочуття?
Миска з сіллю на вікні. Дізнайтесь наскільки ефективний цей засіб від надлишкової вологи.
Як виростити гриби на балконі чи в погребі? Отримайте гарний урожай за 3 місяці без…
Золотисті баклажани з часником і зеленню без гіркоти. Головний секрет ароматної страви.
ПФУ виявляє переплати. Що робити одержувачам, щоб не втратити соціальну допомогу?
Додаткові 20 мільярдів для бюджету. Уряд планує підвищити акцизи у наступному році — на що…