Статті

Навіщо потрібно замочувати горіхи – нутриціологи дають цінні рекомендації

Вимочені волоські горіхи втрачають свій терпкий смак, тому що у воді вимиваються всі дубильні речовини і горіхи стають м’якшими і олійними.

Ще однією причиною замочувати горіхи є підвищення активності корисних речовин, крім того, такі горіхи краще засвоюються організмом.

Як правильно замочувати горіхи

  • Класти горіхи у воду можна тільки після того, як ви очистили їх від шкаралупи.
  • Час замочування може змінюватися від 20 хвилин до 12 годин.

Якщо є можливість, покладіть горіхи у скляну банку з водою, щільно закрийте кришкою і залиште на ніч у холодильнику.

Метки: підготовка харчування

Новое на сайте

  • Новини

Названі найкорисніші солодощі: можна їсти хоч щодня без шкоди здоров’ю

Для людей, які намагаються схуднути або дотримуються здорового харчування, важливо споживати корисну їжу, яка не…

07/09/2024 23:17
  • Статті

Яку підлогу краще вибрати в коридор?

Коридор — це перше приміщення, яке зустрічає гостей у вашому домі. Підлога в коридорі піддається…

07/09/2024 22:57
  • Новини

Досвідчені овочівники зберігають картоплю тільки так: не гниє і лежить до весни

Щоб картопля та інші овочі добре зберігалися, потрібно дотримуватись певних правил. Зразу скажемо, що нічого…

07/09/2024 22:34
  • Новини

Погода в Україні на неділю, 8 вересня

8 вересня в Україні ще не буде дощу, але осіння погода наближається.

07/09/2024 21:52
  • Статті

Чому у літньому віці рекомендується пити якісну воду?

У будь-якому віці необхідно правильно харчуватися та підтримувати питний режим. Але особливо важливо дотримуватися цих…

07/09/2024 21:40
  • Новини

Магнітні бурі на неділю, 8 вересня 2024 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

07/09/2024 20:51