Статті

Навіщо потрібно замочувати горіхи – нутриціологи дають цінні рекомендації

Вимочені волоські горіхи втрачають свій терпкий смак, тому що у воді вимиваються всі дубильні речовини і горіхи стають м’якшими і олійними.

Ще однією причиною замочувати горіхи є підвищення активності корисних речовин, крім того, такі горіхи краще засвоюються організмом.

Як правильно замочувати горіхи

  • Класти горіхи у воду можна тільки після того, як ви очистили їх від шкаралупи.
  • Час замочування може змінюватися від 20 хвилин до 12 годин.

Якщо є можливість, покладіть горіхи у скляну банку з водою, щільно закрийте кришкою і залиште на ніч у холодильнику.

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на четвер, 10 липня

Погода в Україні на четвер, 10 липня  10 липня очікується дощ у західних областях, на…

09/07/2025 23:26
  • Новини

Магнітні бурі на четвер, 10 липня 2025 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Чи варто турбуватися метеозалежним людям?

09/07/2025 23:03
  • Статті

Що таке неодимовий лазер і чому він такий популярний?

На сьогоднішній день неможливо уявити собі сучасний косметологічний кабінет без неодимового лазера, адже він уже…

09/07/2025 22:28
  • Новини

Як спека впливає на смартфон: правда, про яку багато хто мовчить

Спека небезпечна не тільки для людей, а й для ваших гаджетів. Дізнайтеся, як уберегти смартфон…

09/07/2025 21:31
  • Статті

Монета з історією: де народжується традиція і чим знаменитий Сорочинський ярмарок

2005 року Національний банк України випустив пам'ятну монету, присвячену Сорочинському ярмарку — події, яка згодом…

09/07/2025 20:56
  • Статті

Сонцезахисні окуляри: модний аксесуар чи захист від хвороб очей

Вибір сонцезахисних окулярів – це не тільки про моду та фото для Instagram. Це про…

09/07/2025 19:49