Вимочені волоські горіхи втрачають свій терпкий смак, тому що у воді вимиваються всі дубильні речовини і горіхи стають м’якшими і олійними.
Ще однією причиною замочувати горіхи є підвищення активності корисних речовин, крім того, такі горіхи краще засвоюються організмом.
Якщо є можливість, покладіть горіхи у скляну банку з водою, щільно закрийте кришкою і залиште на ніч у холодильнику.
Погода в Україні на четвер, 10 липня 10 липня очікується дощ у західних областях, на…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Чи варто турбуватися метеозалежним людям?
На сьогоднішній день неможливо уявити собі сучасний косметологічний кабінет без неодимового лазера, адже він уже…
Спека небезпечна не тільки для людей, а й для ваших гаджетів. Дізнайтеся, як уберегти смартфон…
2005 року Національний банк України випустив пам'ятну монету, присвячену Сорочинському ярмарку — події, яка згодом…
Вибір сонцезахисних окулярів – це не тільки про моду та фото для Instagram. Це про…