Вимочені волоські горіхи втрачають свій терпкий смак, тому що у воді вимиваються всі дубильні речовини і горіхи стають м’якшими і олійними.
Ще однією причиною замочувати горіхи є підвищення активності корисних речовин, крім того, такі горіхи краще засвоюються організмом.
Якщо є можливість, покладіть горіхи у скляну банку з водою, щільно закрийте кришкою і залиште на ніч у холодильнику.
У соцмережах шириться інформація про нібито скасування паспортів-книжечок і можливі штрафи для пенсіонерів. Юрист пояснив,…
Автомобілі ЗАЗ заслужили репутацію простих і доступних машин, якими легко володіти та недорого утримувати. Їх…
Хліб часто втрачає свіжість уже за день-два, але правильне зберігання допоможе уникнути цього. Простий прийом…
Несплата комунальних послуг може призвести до серйозних наслідків — від нарахування боргу до звернення постачальника…
Ветерани війни та їхні родини й надалі користуватимуться податковими пільгами, передбаченими чинним законодавством. З 1…
Фаршировані печериці – це вишукана страва, яка готується з бюджетних інгредієнтів. Вони ідеально доповнять святковий…