Вимочені волоські горіхи втрачають свій терпкий смак, тому що у воді вимиваються всі дубильні речовини і горіхи стають м’якшими і олійними.
Ще однією причиною замочувати горіхи є підвищення активності корисних речовин, крім того, такі горіхи краще засвоюються організмом.
Якщо є можливість, покладіть горіхи у скляну банку з водою, щільно закрийте кришкою і залиште на ніч у холодильнику.
Погода 28 серпня залежатиме від антициклону Mareike та несе суху та сонячну погоду. Вітер перейде…
Щоб краще почуватися у дні магнітних бур чи напередодні, потрібно більше відпочивати та уникати стресу.
Шахраї навчилися маскуватися під співробітників банків. Особливо часто аферисти полюють за пенсіонерами та одержувачами зарплат.…
Гороскоп здоров'я на вересень попереджає: від дихання до тиску, від сну до травлення — кожна…
Завдяки розумному підходу та використанню правильних інструментів, мандрівники з України можуть з легкістю планувати поїздки…
З 2026 року українці отримуватимуть лише один вид соціальної допомоги, розрахованої за новими правилами. Міністерство…