Вимочені волоські горіхи втрачають свій терпкий смак, тому що у воді вимиваються всі дубильні речовини і горіхи стають м’якшими і олійними.
Ще однією причиною замочувати горіхи є підвищення активності корисних речовин, крім того, такі горіхи краще засвоюються організмом.
Якщо є можливість, покладіть горіхи у скляну банку з водою, щільно закрийте кришкою і залиште на ніч у холодильнику.
Сучасні електромобілі стають все більш популярними завдяки своїй екологічності та економічності, але одним з основних…
"На пенсії живемо!" Для героя цієї історії ці слова стали не просто девізом, а справжнім…
Пенсійне посвідчення тут не допоможе. У якому транспорті літнім українцям доведеться платити у наступному місяці?
Пенсіонери мають 3 місяці, щоб не втратити істотну частину виплат і навіть підвищити їх. ПФУ…
Компанія «Нафтогаз України» нагадала клієнтам про переваги електронних рахунків за газ. Ці документи зручніші в…
Ощадбанк зобов’язав клієнтів оновити дані. Що буде, якщо проігнорувати повідомлення?