Цей рецепт вам захочеться повторити: незвичайний та дуже смачний торт без випічки за 5 хвилин
Швидкий штрудель
Інгредієнти
Готове дріжджове тісто – 1 пласт, яблука – 3 штуки, цукор – 8 столових ложок, кориця мелена – 1 столова ложка, борошно для посипання, цукрова пудра, олія або вершкове масло – за смаком.
Приготування
- Яблука вимити, обсушити і очистити від шкірки.
- Розрізати яблука на половинки і вирізати серцевини з насінням, нарізати м’якоть кубиками.
- Яблука перекласти у велику миску, додати цукор і мелену корицю.
- Тісто викласти на стіл, злегка присипаний борошном, і розкотити дуже тонкий пласт.
- Тісто перенести на деко з пергаментом і рівномірно розподілити яблука. Якщо яблука дуже соковиті, їх можна злегка присипати борошном.
- Відправити основу штруделю в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин.
- Коли тісто підрум’яниться, дістати деко з духовки.
- Відразу скачати пласт з яблуками в рулет, змастити олією і вершковим маслом і відправити на п’ять хвилин у духовку.
Перекласти штрудель на решітку і дати трохи охолонути.