Капусту за цим рецептом готують в Яворівському районі Львівської області.
Квашена капуста – 500 г, вода – 200 мл, цибуля – 1-2 шт., картопля – 3 шт., квасоля – 100 г, пшоно – 100 г, олія – 2 столові ложки, сіль та перець – за смаком.
На ніч замочити у холодній воді квасолю, вранці злити воду, добре промити її та відварити до м’якості.
Картоплю очистити, нарізати невеликими шматочками і відварити у підсоленій воді.
У ступку насипати попередньо ошпарене пшоно, додати дуже дрібно нарізану цибулю і розтерти товкачиком протягом 15 хвилин. Якщо немає ступки, скористайтеся блендером.
У велику сковороду викласти квашену капусту і влити воду.
Викласти потовчене з цибулею пшоно і тушкувати, доки не буде готове пшоно – 15-20 хвилин.
З готової картоплі злити воду, розім’яти товкачем і додати до капусти.
З квасолі злити воду, додати у сковороду, посолити, поперчити і перемішати.
Якщо страва дуже густа, можна влити трохи води і тушкувати ще кілька хвилин.
Готову страву заправити обсмаженою на олії цибулею. Якщо не сидите на дієті, можна додати шкварки.
Отримати рекордний урожай огірків можна не тільки, застосовуючи дорогі добрива. Хороший результат дає звичайнісінький настій…
В Україні 20 травня у деяких регіонах очікується сильна хмарність. Завтра більше хмар – у…
Чи треба очікувати цього дня геомагнітних хвилювань?
У цей період зірки рекомендують подумати про цілі, які давно хотіли реалізувати. На обрії новий…
Систематичні заняття лікувальною гімнастикою за спеціальною методикою для людей похилого віку допоможуть зберегти здоров'я серця,…
Світле Христове Воскресіння – настільки значуща подія, що святкується сорок днів поспіль. Саме стільки Спаситель…