А як готують вареники на Закарпатті?
Замість традиційних вареників на Закарпатті готують ріпляники. Їх роблять з картопляного тіста, усередину кладуть підсмажену квашену капусту.
Картопля – 1 кг, борошно – 3 столові ложки, капуста квашена – 400 г, сіль – 0,5 чайної ложки.
Погода в Україні на середу, 21 травня у східних областях, місцями у центральних, західних, південних…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня: як поводитися метеозалежним.
Святих Костянтина Великого і його матір Олену названо «рівноапостольними» за великі заслуги перед християнською Церквою.
У 2025 році громадяни України мають можливість добровільно докупити страховий стаж для отримання або збільшення…
До утворення здуття свіжого або старого лінолеуму може призвести безліч причин. Але в будь-якому випадку…
Чимало українських пенсіонерів, які не виїхали з тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької областей і…