М’ясо в духовці
Інгредієнти
М’ясо (будь-яке) 3кг, цибуля 1кг. Для маринаду: часник 10 зубів, томатна паста 3 ст.л., гірчиця 2 ст. л., олія 50 мл, соєвий соус 150 мл, паприка 2 ч. л., чорний перець 1 ч. л.
Приготування
- Нарізати м’ясо на стейки товщиною 2 см.
- Обсмажити без масла на сковороді до гарної скоринки по 2-3 хвилини з кожного боку.
- Цибулю нарізати півкільцями і викласти на деко рівним шаром.
Приготувати маринад: часник пропустити через прес, додати томатну пасту, гірчицю, олію, соєвий соус, паприку та мелений чорний перець. Добре перемішати
- Обсмажене м’ясо обмазати маринадом і покласти на деко поверх цибулі.
- Накрити фольгою і поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Готувати 50 хвилин.
Рекомендуємо також: