Понеділок, 6 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяВарення можна готувати не лише влітку: з чого взимку можна зварити солодощі...

Варення можна готувати не лише влітку: з чого взимку можна зварити солодощі до чаю

Этот материал также доступен на русском языке
Сезон приготування варень не обмежується літом та осінню. Їх можна варити майже цілий рік.

Взимку можна приготувати варення з гарбуза та яблук. За бажанням можна додати заморожені ягоди або апельсин.

Інгредієнти:

гарбуз – 700 г, яблука – 300 г, ягоди – 100 г або апельсин, цукор – 700 г.

Приготування

  • Нарізати гарбуз та яблука невеликими шматочками, додати ягоди або нарізаний апельсин.
  • Підготовлені ягоди засипати цукром і залишити на 3-5 годин.
  • Коли буде багато соку, поставити на вогонь, довести до кипіння, остудити.
  • Повторювати 5-6 разів.

Нове на сайті