Куряче філе – 500 грамів, огірки солоні – 4 штуки, цибуля – 3 штуки, морква – 1 штука, сир твердий – 200 грамів, майонез – 3 столові ложки, часник – 2 зубчики, олія соняшникова – 2-3 столові ложки, сіль та перець – за смаком.
Подавати страву до столу з будь-яким гарніром.
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.
З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…