Куряче філе – 500 грамів, огірки солоні – 4 штуки, цибуля – 3 штуки, морква – 1 штука, сир твердий – 200 грамів, майонез – 3 столові ложки, часник – 2 зубчики, олія соняшникова – 2-3 столові ложки, сіль та перець – за смаком.
Подавати страву до столу з будь-яким гарніром.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…