П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяРіздвяний стіл: незвичайний рулет зі скумбрії з'їдять за лічені хвилини

Різдвяний стіл: незвичайний рулет зі скумбрії з’їдять за лічені хвилини

Этот материал также доступен на русском языке
Різдвяний стіл накривають переважно відповідно до традицій. Але кожній господині завжди хочеться внести нотку новизни та різноманітності. 

Ми пропонуємо вам урізноманітнити різдвяне меню та здивувати своїх рідних незвичайними рецептами.

Рулет зі скумбрії

Інгредієнти

Скумбрія свіжа – 1 штука, морква – 1 штука, огірок маринований – 1 штука, яйце – 1 штука, желатин – 10 грамів, сіль та перець – за смаком.

Приготування

Рибу поділити на дві частини, видалити кістки. Посолити, поперчити і посипати желатином.

  • Відварену моркву натерти на тертці.
  • Варене яйце та маринований огірок порізати на тонкі кружальця.
  • Викласти на рибу яйце, огірок та моркву.
  • Скумбрію щільно загорнути у харчову плівку і зафіксувати ниткою. Зробити кілька проколів у плівці і відварити у підсоленій воді протягом 30 хвилин.
  • Помістити рибу під гніт до повного остигання. Потім охолодити у холодильнику, щоб застиг желатин.

Після цього зняти плівку, нарізати скумбрію і подати холодну закуску на стіл.

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні