Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяСвятковий Різдвяний стіл: як приготувати пунш із шампанського

Святковий Різдвяний стіл: як приготувати пунш із шампанського

Этот материал также доступен на русском языке
Світле свято Різдва має свої кулінарні традиції. Цього дня закінчується суворий піст та починаються послаблення. Безперечно, його прикрасить і доповнить приємний напій - пунш із шампанського

Пунш із шампанського

Інгредієнти

Шампанське – 1 пляшка, лимон – 4 штуки, апельсин – 4 штуки.

Приготування

  • Лимони та апельсини розрізати навпіл і вичавити з них сік.
  • Готовий сік перелити у широку скляну посудину і вінчиком добре перемішати.
  • Додати у сік шампанське тонкою цівкою (дві третини пляшки).
  • Перемішати і залишити настоюватися на 20 хвилин, за бажанням можна поставити у холодильник.

Пунш прикрасити часточками лимона або апельсина.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні