«Помідори – 6 штук, болгарський перець – 2-3 штуки, огірки (можна солоні) – 2-3 штуки, фіолетова цибуля – 1 штука, бринза – 150 грамів, олія, гірчиця, мед, сік лимона – по 2 столові ложки.
Полити салат заправкою і посипати тертою бринзою.
Валентина Дмитрівна, м. Івано-Франківськ»
Лічильник газу — це прилад, який вимірює обсяг спожитого природного газу. Саме за його показаннями…
У разі погіршення погодних умов варто обмежити поїздки та слідкувати за оперативними повідомленнями синоптиків.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Як відрізнити справжню сметану від фальсифікату без лабораторії? Один крапель йоду – і все стане…
Власники карток «Ощадбанку», які їх не використовують протягом року, ризикують втратити зайві гроші. Однак є…
Кабмін суттєво розширив можливості ЦНАПів. Що ще українці зможуть робити одразу в одному місці.