«Помідори – 6 штук, болгарський перець – 2-3 штуки, огірки (можна солоні) – 2-3 штуки, фіолетова цибуля – 1 штука, бринза – 150 грамів, олія, гірчиця, мед, сік лимона – по 2 столові ложки.
Полити салат заправкою і посипати тертою бринзою.
Валентина Дмитрівна, м. Івано-Франківськ»
Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…
Скандальний закон, ухвалений без особливої уваги 2022 року, може коштувати українцям їхнього останнього майна. Новий…
Інтернет-шахраї не дрімають: крадуть гроші з карток та видають себе за банківських працівників.
Сонце – радість, але й стрес для шкіри Навіть коротке перебування на сонці може залишити…
На найближчому пленарному тижні Верховна Рада України розгляне питання про продовження воєнного стану та загальну…
Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…