«Помідори – 6 штук, болгарський перець – 2-3 штуки, огірки (можна солоні) – 2-3 штуки, фіолетова цибуля – 1 штука, бринза – 150 грамів, олія, гірчиця, мед, сік лимона – по 2 столові ложки.
Полити салат заправкою і посипати тертою бринзою.
Валентина Дмитрівна, м. Івано-Франківськ»
До кінця року в Україні очікуються суттєві зміни на ринку жирних молочних продуктів — коливання…
Американські бренди давно стали світовими орієнтирами якості, інновацій та стилю. Від електроніки до одягу, від…
Більшість пенсіонерів мають право на спеціальні надбавки до пенсії після досягнення певного віку. Втім, є…
Пенсійний фонд дозволяє подавати документи на оцифрування трудової навіть тим, хто давно не працює. Розбираємося,…
З'явилася пліснява? Її легко позбутися за допомогою підручних засобів.
85-річний дніпровський скульптор Аркадій Гольдман усе своє життя працює з деревом, перетворюючи його на образи,…