«Помідори – 6 штук, болгарський перець – 2-3 штуки, огірки (можна солоні) – 2-3 штуки, фіолетова цибуля – 1 штука, бринза – 150 грамів, олія, гірчиця, мед, сік лимона – по 2 столові ложки.
Полити салат заправкою і посипати тертою бринзою.
Валентина Дмитрівна, м. Івано-Франківськ»
Наш організм улаштований так, що навіть крихітні молекули можуть відігравати величезну роль. Коензим Q10 -…
У п'ятницю до України зайде активний циклон середземноморського походження.
Якою буде геомагнітна обстановка і що говорять астрофізики про можливість магнітних бур 22 серпня?
Щоб речі зі штучним пухом довго залишалися теплими та акуратними, важливо правильно їх прати та…
Клацаючий палець - це не просто незручність. Без належної уваги він може перейти у хронічну…
Любите кавуни та дині, але не хочете розлучатися з ними наприкінці літа? Ми розповімо, як…