Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачУ яких випадках нагоді подарунковий сертифікат

У яких випадках нагоді подарунковий сертифікат

Этот материал также доступен на русском языке
Наближаються новорічні та різдвяні свята і без подарунків у цей період просто не обійтися. Що придумати, якщо звичайні подарунки вже не в моді, а гроші як привітання – прояв поганого смаку? У такому разі найкращий вибір – це подарунковий сертифікат.

Що таке подарунковий сертифікат

На сьогодні багато компаній, магазинів, ресторанів, творчих майстерень випускають подарункові сертифікати — пластикові або електронні картки, на яких є певна сума грошей. Одержувач подарунка може витратити гроші на власний розсуд у тій мережі, в якій було куплено сертифікат.

Останнім часом особливу популярність мають сертифікати, які пропонують отримати не товар чи послугу, а враження. Це, наприклад, подарункові сертифікати, які дають можливість вирушити в політ на повітряній кулі, відвідати квест-кімнату, прогулятися верхи або відвідати скеледром.

Щоб підібрати подарунковий сертифікат, необов’язково в пошуках потрібного варіанту перегортати сайти всіх компаній. Є спеціальні інтернет-портали, на яких зібрані найкращі пропозиції. Наприклад, на сайті giftmall.com.ua в наявності подарункові сертифікати на будь-який смак та гаманець. Зручний пошук дозволить вибрати найкращий варіант.

У чому переваги подарункового сертифіката

До основних переваг такого подарунка, як сертифікат, можна віднести такі аргументи:

  1. Подарунок у вигляді сертифіката точно принесе незабутні емоції. Особливо, якщо він дає можливість відвідати місце або захід, на який одержувач подарунка постійно не вистачає грошей.
  2. Подарункові сертифікати підійдуть усім: і дорослим, і дітям, і чоловікам, і жінкам. Головне підібрати сертифікат під бажання та мрії певної людини.
  3. Сертифікат можна оформити на будь-яку суму. Тому дарувальник легко розрахує свій бюджет і спланує святкові витрати. Купуючи сертифікат, потрібно вибрати той номінал, який ви готові витратити на подарунок. Мінімальна сума – 100 гривень, а максимальну – дарувальник встановлює сам.

Єдиний недолік подарункових сертифікатів у тому, що вони мають певний термін придатності. Якщо в цей час не використовувати сертифікат, то він «згорить» і всі кошти анулюються. Але це невеликий недолік, якщо враховувати, що термін дії подарункових сертифікатів від 6 місяців і більше з моменту покупки. Тому якщо збираєтеся зробити презент у вигляді подарункового сертифіката, то купуйте його безпосередньо напередодні свята.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні