Інгредієнти
Лаваш – 3 штуки, сосиски – 6 штук, твердий сир – 70 грамів, яйця – 2 штуки, кетчуп – за смаком.
Приготування
- Лист лаваша розрізати на дві половинки і на край одного листа покласти сосиску.
- Все змастити кетчупом, посипати тертим сиром і закрутити лаваш у рулетик.
- Зробити так само з другою половиною лаваша.
- В окремій мисці вінчиком збити яйця і занурити рулетики.
- Сковороду з олією розігріти, викласти рулетики, посмажити їх до золотистої скоринки з обох боків.
Читайте також:
- Готуємо смачно та економно: рулет із листкового тіста з фаршем та грибами не соромно викласти навіть на святковий стіл.
- Готуємо смачно: мінтай на сковороді – як отримати вишукану середземноморську страву.
- Готуємо смачно: шведський салат із буряків – контрастне поєднання смаків запам’ятається надовго.
- Готуємо смачно: яблучна шарлотка суперничає із тортом.