П’ятниця, 17 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачно: вафельні трикутнички з фаршем - бюджетно, просто та ситно

Готуємо смачно: вафельні трикутнички з фаршем – бюджетно, просто та ситно

Этот материал также доступен на русском языке
Сьогодні разом з вами приготуємо смачну страву, яка вам точно сподобається.

Вафельні трикутнички з фаршем

Інгредієнти

Вафельні коржі – 8 штук, м’ясо – 0,5 кілограма, яйця – 3 штуки, цибуля – 1 штука, молоко – 50-70 грамів, олія соняшникова – 100 грамів, сіль, перець чорний мелений – за смаком; для кляру: яйця – 2 штуки, молоко – 100 грамів, сіль – за смаком.

Приготування

  • До готовності відварити м’ясо та яйця і охолодити.
  • Цибулю почистити і розрізати на 4 частини і разом з м’ясом та яйцями пропустити через м’ясорубку.
  • Фарш посолити, поперчити, додати молоко, щоб маса вийшла як паштет.
  • Для приготування кляру збити яйця з молоком і посолити.
  • По вафельному коржу рівномірно розподілити частину фаршу, накрити другим коржем і розрізати на 8 частин.
  • Розігріти сковороду з олією і кожен трикутник у яєчному клярі обсмажити з обох боків до золотистої скоринки.

Готові трикутники викласти на паперовий рушник.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні