Неділя, 5 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачТОП побутових пристроїв, які зроблять життя простіше

ТОП побутових пристроїв, які зроблять життя простіше

Этот материал также доступен на русском языке
Автоматизація процесів у ХХІ столітті досягла досконалості. Тепер кожен з нас здатний придбати девайси, які допомагають зберігати ідеальний порядок у будинку, готувати смачні страви або забезпечувати безпеку домочадців. Одні пристрої живуть у сучасних будинках вже давно, інші стали популярними лише в останній десяток років. Про найкорисніші винаходи людства для дому поговоримо у статті.

Круті девайси, що полегшують повсякденне життя

Найпопулярнішими є такі:

  1. Робот-пилосос. «Розумний» диск самостійно збирає з підлогових покриттів бруд, пил, шерсть тварин, волосся та інші забруднення, слідуючи встановленій користувачем карті та графіку прибирання. Топові моделі вміють також мити підлогу.
  2. Відеодомофон зі смарт-керуванням. Підключивши мобільний додаток, ви зможете отримувати повідомлення на телефон про гостей, що приходять в будинок, бачити їх зображення на екрані і за бажання відкривати двері, навіть не піднімаючись з дивана.
  3. Пральна машина із сушінням. Якщо ви плануєте купити пральну машину, обов’язково вибирайте модель з вбудованою функцією сушіння. Такі пристрої дозволяють заощадити купу зусиль і часу, а також одягати вбрання одразу після прання.
  4. Кухонний комбайн. Багатофункціональний прилад здатний нарізати, нашаткувати, подрібнити, пюрувати продукти твердої та м’якої консистенції, з’єднати їх в єдину масу в один натискання кнопки. Те, що потрібно для людей, які готують часто та багато.
  5. Посудомийна машина. Переоцінити її ефективність складно: ГСМ допомагає заощадити цілі години, самостійно перемивши гору тарілок, сковорідок та каструль після приготування та їди. Звільнений час варто витратити на щось приємніше.
  6. Вертикальний відпарювач. Недорогий, але корисний девайс дозволяє за лічені секунди розгладити штори, упорядкувати костюм або сукню на вішалці, видалити зайву вологу з килимів або м’яких іграшок. Завдяки непрямому контакту він може використовуватися навіть на делікатних тканинах замість праски.
  7. Мультиварка. Кухонна помічниця самостійно готує десятки страв будь-якої складності: від плову та супу до йогуртів і навіть холодцю. Користувачеві потрібно лише скласти необхідні за рецептом інгредієнти в чашу, вибрати відповідну програму та натиснути кнопку «Старт».
  8. Водонагрівач. Профілактичні відключення гарячої води трапляються повсюдно, а в деяких містах України централізоване гаряче водопостачання зовсім відсутнє. Бойлер накопичувального типу — найкращий спосіб запитати гарячий кран незалежно від дій водоканалу.
  9. Зарядна станція. Блекаут вже стали звичною частиною життя українців, тому в багатьох будинках з’явилися станції, які заміняють повербанки та здатні живити електрикою десятки приладів протягом усього дня.

Будьте впевнені: з кожним із цих девайсів ваше життя стане простіше!


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні