Для тих, хто його дотримується, гастроентеролог та лікар-терапевт Діана Кірсанова рекомендує не забувати про збалансоване харчування. Тваринні білки потрібно замінити на бобові і, по можливості, не забувати вживати рибу.
Борошно – 250 грамів, печериці – 300 грамів, цибуля – 1 штука, вода – 130 мілілітрів, олія – 4 столові ложки, сіль і перець – за смаком.
Усікнення глави Іоанна Предтечі — свято, яке нагадує: шлях правди не завжди безпечний, але завжди…
З прогресивною появою вікових змін на особі після 30 років, так активно розвиваються й технології…
Незаконне господарювання у Чорнобильській зоні могло коштувати українцям здоров'я. Місцеві чиновники разом із бізнесом вирощували…
Вересень — не лише початок навчального року, а й місяць, насичений церковними та світськими святами.…
Користувачі інтернету часто стикаються з проблемою малої швидкості передачі сигналу на ПК. І далеко не…
Втомилися від класичних маринадів? Спробуйте оригінальний рецепт із додаванням меду – ваші помідори заграють новими…