Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачВибираємо обручку на подарунок

Вибираємо обручку на подарунок

Этот материал также доступен на русском языке
Передноворічний період — час, коли багато хто замислюється над тим, що подарувати коханій людині на Новий рік. Якщо книги, абонемент у спортзал або, наприклад, телефон — це вже побита тема, то ювелірні прикраси як подарунок завжди актуальні. При цьому ці прикраси дарують як жінкам, так і чоловікам.

Яке кільце подарувати коханій

Подарунок у вигляді золотого каблучки з діамантами — це, мабуть, безпрограшний варіант, який оцінить кожна представниця прекрасної статі. Діаманти завжди в моді. Але ті варто при виборі подарунка для коханої, забувати і про інші модні тенденції.

Щоб підкреслити її індивідуальність, варто купити кільце, наприклад, у стилі Ван Кліф чи Тіффані. Ван Кліф – це кільця, прикрашені чотирилистою конюшиною. Конюшина на прикрасах символізує удачу і може бути виконаний з натурального або дорогоцінного каміння. Про кільця Тіффані можна говорити нескінченно. Вони представлені в різних колекціях, тому можна підібрати прикрасу, яка найточніше підійде під характер та світосприйняття майбутньої господині. Наприклад,

  • колекція Infinity – це кільця ідеальних форм, що символізують нескінченність;
  • HardWear — прикраси з намистинами;
  • Return to Tiffany – це романтична лінія, кільця якої оформлені серцями;
  • Victoria – вишукана лінія з діамантами.

Словом, не полінуйтеся вивчити всі пропозиції, щоб вибрати кільце, яке максимально імпонуватиме вашій коханій людині.

Чи актуальні чоловічі персні та печатки

Чоловіча мода на обручки не менш різноманітна, ніж жіноча. Особливою популярністю у чоловіків користуються персні та печатки.

Перстні виготовляються із золота або срібла. Іноді їх інкрустують діамантами чи фіанітами. Також вони можуть бути прикрашені натуральним камінням темних порід, наприклад, агатом, оніксом або сапфіром. Яке б оформлення персня ви не обрали, у будь-якому випадку ця прикраса підкреслить стиль та елегантність чоловіка.

Чоловіча друк – це той же перстень, але з однією особливістю: друк має рівну поверхню, часто квадратної форми, на якій можуть бути вигравіровані:

  • ініціали;
  • символічна дата;
  • символ сім’ї;
  • якийсь значущий візерунок.

Раніше такі обручки носили вельможі і з їхньою допомогою запечатували листи. Сьогодні, звісно, цього вже не роблять. Сучасні чоловіки носять печатки виключно як прикрасу, яка підкреслює діловий стиль та статус власника. Тому якщо подарувати коханому чоловікові золоту печатку з нанесенням значущої для вас двох дати, то він оцінить такий подарунок і з лишком винагородить за нього свого дарувальника.

Як правильно носити кільця

Усім, хто любить носити прикраси на пальцях, рекомендується дотримуватись кількох важливих правил:

  1. Не слід одночасно носити кільця з різних дорогоцінних металів.
  2. Якщо ви носите годинник із золотим браслетом, то і кільця повинні бути виконані із золота. Срібні каблучки або біжутерія в цьому випадку будуть недоречними. Також необхідно пам’ятати про те, що на руці з годинником має бути одне кільце, на іншій руці не більше двох.

*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні