У ній набагато більше вітамінів та антиоксидантів, а також у рази збільшується термін зберігання на відміну від капусти у свіжому вигляді. Саме квашена капуста раніше рятувала людей від авітамінозу та цинги.
Капуста – 1 качан, морква – 1 штука, сіль – 1 столова ложка з гіркою, лавровий лист – 3 штуки, чорний перець горошком – 10 штук, вода.
Залишити капусту у теплому місці ще на добу. Потім прибрати у холодне місце.
1. Квашена капуста: секрети заготовки популярного овоча на зиму.
2. Секрети зимової заготівлі: квашена капуста з гарбузом.
3. Квашена капуста з яблуками – класика зимових солінь: секрети приготування.
Держава запускає масштабну підтримку для ВПО. Уряд розширив іпотечну програму для отримання коштів на придбання…
Ваша пральна машина втрачає свій блиск, а після прання залишається неприємний запах? Секретний спосіб, який…
Цей рецепт — справжня знахідка: всього кілька інгредієнтів, мінімум зусиль і сковорода — і ви…
Міністерство соцполітики провело чергову зустріч з МВФ, на якій обговорили ключові елементи майбутньої пенсійної системи.
З’явився новий спосіб подання показань лічильників для розрахунку за комунальні послуги. Що треба знати.
Юрист пенсіонерів Михайло Вулах пояснює, хто має право на обов’язкову частку у спадщині, як її…