У ній набагато більше вітамінів та антиоксидантів, а також у рази збільшується термін зберігання на відміну від капусти у свіжому вигляді. Саме квашена капуста раніше рятувала людей від авітамінозу та цинги.
Капуста – 1 качан, морква – 1 штука, сіль – 1 столова ложка з гіркою, лавровий лист – 3 штуки, чорний перець горошком – 10 штук, вода.
Залишити капусту у теплому місці ще на добу. Потім прибрати у холодне місце.
1. Квашена капуста: секрети заготовки популярного овоча на зиму.
2. Секрети зимової заготівлі: квашена капуста з гарбузом.
3. Квашена капуста з яблуками – класика зимових солінь: секрети приготування.
Щоб соціальні виплати не зменшили й продовжували нараховувати вчасно, частині українців потрібно написати заяву в…
19 травня в Україні відзначають Всесвітній день боротьби із запальними захворюваннями кишечника., День сімейної медицини…
Платіжки з конкретними сумами отримають українці до 1 липня. Але вже зараз ви можете порахувати,…
19 травня очікуються невеликі дощі у більшості областей України. Ще буде свіжо, але холодні дні…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Цей тиждень — як брама, що веде до нового життя, де чекають нові сенси. У…