У ній набагато більше вітамінів та антиоксидантів, а також у рази збільшується термін зберігання на відміну від капусти у свіжому вигляді. Саме квашена капуста раніше рятувала людей від авітамінозу та цинги.
Капуста – 1 качан, морква – 1 штука, сіль – 1 столова ложка з гіркою, лавровий лист – 3 штуки, чорний перець горошком – 10 штук, вода.
Залишити капусту у теплому місці ще на добу. Потім прибрати у холодне місце.
1. Квашена капуста: секрети заготовки популярного овоча на зиму.
2. Секрети зимової заготівлі: квашена капуста з гарбузом.
3. Квашена капуста з яблуками – класика зимових солінь: секрети приготування.
Для любителів баклажанів - цей рецепт соте справжня знахідка. Соте з баклажанів приготувати дуже просто.…
Кількість підроблених доларів та євро в Україні продовжує зростати. Чому це відбувається, як розпізнати фальшивку…
Підвищення пенсій в Україні цього року відбулося ще у березні, і нових переглядів поки що…
Хочете, щоб ваші овочі швидше зацвіли? Скористайтесь перевіреними засобами – від настою полину до медового…
Ніжні, насичені, з легкою алкогольною ноткою – ці цукерки не гірші за магазинні. Обов'язково приготуйте…
Тепер оплатити газ онлайн стало ще простіше — завдяки новій інтеграції сервісів Ощадбанку та Нафтогазу.…